Căutare Live

Declarația unică. Se depune online prin accesarea unei aplicații ANAF dedicate

Declaratia unica. Se depune online prin accesarea unui aplicații ANAF dedicate. Pentru a simplifica completarea si depunerea Declaratiei Unice, Ministerul Finantelor Publice – ANAF pune la dispozitia persoanelor fizice o aplicatie informatica.

Portalul online pentru declaratia unică

anaf.ro

Pentru a simplifica completarea si depunerea Declaratiei Unice, Ministerul Finantelor Publice – ANAF pune la dispozitia persoanelor fizice o aplicatie informatica ce poate fi accesată la adresa https://declunica.anaf.ro/.

Conform Ministerul Finanțelor Publice:

Pentru a simplifica completarea și depunerea online a Declarației Unice, Ministerul Finanțelor Publice - ANAF pune la dispoziția contribuabililor o aplicație informatică dedicată, care poate fi accesată la adresa https://declunica.anaf.ro/.

Declarația Unică se poate completa și depune de la adresa https://declunica.anaf.ro/ dacă se utilizează numele de utilizator și parola contului personal din Spațiul Privat Virtual.

Se recomandă utilizarea din timp a aplicației dedicate completării și depunerii online a Declarației Unice, pentru a se evita îngreunarea procedurii de depunere de către un număr mare de utilizatori înregistrați simultan în sistem.

Contribuabilii care depun electronic Declarația Unică beneficiază de bonificația de 5% din impozitul pe venit plãtit integral pânã la 15 martie 2019 inclusiv, reprezentând obligațiile fiscale anuale pentru anul 2018. O bonificaţie de 5% se acordă, de asemenea, şi pentru contribuțiile sociale datorate potrivit legii.

O noua monedă lansată în România! Cum va arăta și ce valoare are... Declarația Unică. Termenul de depunere a fost prelungit până la 31 iulie...
Ultimele știri