Antena Căutare

Delegat G7: Nu ne intelegem in privinta problemelor, cum sa ne intelegem in privinta analizelor?

Lipsa de masuri si angajamentele vagi din partea statelor membre G7 au subliniat diferentele dintre Europa si Statele Unite, dar si spatiul redus de manevra in fata celei mai grave crize de incredere de la criza creditelor, comenteaza Reuters.



SUA a cerut economiilor mari din Europa sa sustina statele de la periferie cu ajutoare "neconditionate", dar Germania, principala forta financiara a zonei Euro, a afirmat ca reducerea deficitelor este prioritara.

"Nu exista nicio directie, situatie asteptata de altfel, avand in vedere ca nu exista un acord in privinta politicilor fiscale intre SUA si Europa, la fel cum nu exista o intelegere in privinta celor monetare", a declarat economistul sef de la Deutsche Bank Londra, Gilles Moec.

"Intr-un fel, comunicatul este o lista a problemelor pe care le intampina autoritatile", a spus Moec, referindu-se la un comunicat de presa remis de G7 la finalul intalnirii.

"Comunicatul a fost dat la insistentele francezilor, dar in realitate nu inseamna nimic. Nu ne putem pune de acord nici macar in privinta problemelor. Cum sa ne intelegem in privinta analizelor?", a afirmat un delegat G7.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages / EPA

Hidroelectrica, Oltchim, SNLO, Electrica Furnizare si Romarm, primele companii de stat cu manageri privati... Noi prognoze BCR pentru 2011-2012: Crestere economica de 1,4% - 2,9% si un curs stabil de 4,22 lei/€...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x