Antena Căutare

Dosarul evaziunii de 40 mil. €/an: Saci cu bani, in casele clanului "Butoane"

Reteaua clanului "Butoane", sprijinita de senatorul PSD Cezar Magureanu si de sefii de la ANAF, se scalda in bani. Peste un milion de euro, bani gheata au fost gasiti in casele evazionistilor. Si inca nu au fost numarat itoti banii, pentru ca procurorii au o misiune aproape imposibila: o parte din suma e in monede si-a fost carata cu sacii.

De asemenea, anchetatorii DIICOT au gasit bani si in urma perchezitiilor facute la domiciliul directorului de achizitii din ANAF, Dan Stroe. Astfel, procurorii au emis o ordonanta de instituire a sechestrului asigurator pe 600.000 de euro gasiti intr-un seif, suma pe care acesta nu a putut sa o justifice.

Senatorul Magureanu a fost pus sub acuzare intr-un dosar fara precedent privind fraudarea statului roman cu 40 de milioane de euro anual, incepand din 2010.
In acest dosar, ginerele parlamentarului, Adrian Sorin Gazdac, a fost arestat preventiv, alaturi de Octavian Grecu, cu noscut in lumea interlopa drep "Butoane". In caz, pana acum, au fost arestate 39 de persoane, din cele o suta cercetate.

Senatorul PSD Cezar Magureanu are interdictie sa iasa din Romania

Seceta si cursul leului scumpesc painea cu 20% de la 1 august... Reteaua de canalizare a raului Dambovita, modernizata cu 353 milioane de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x