Antena Căutare

Dosarul "Stramutatilor de lux": Mantog si Vulpe, condamnati la 5 ani de puscarie cu executare

Fostul director al Complexului Energetic Turceni, Ionel Mantog, si fostul director general al SNLO, Ion Vulpe, au fost condamnati, luni, la cinci ani de inchisoare cu executare pentru abuz in serviciu in forma calificata. Decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie in dosarul "Stramutatilor de lux" este definitiva.

Fost presedinte al PDL Gorj si fost secretar de stat in Ministerul Economiei, Ionel Mantog a fost trimis in judecata in urma cu aproape sase ani, fiind cercetat pentru ca a folosit informatii ce nu sunt destinate publicitatii in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri ori alte foloase necuvenite, dar si pentru alte fapte de coruptie, pentru abuz in serviciu, fals in inscrisuri si fals in declaratii.

Mantog a fost judecat in dosarul "Stramutatilor de lux", fiind acuzat ca s-a folosit de informatii ce nu erau destinate publicitatii pentru a beneficia de o vila in cartierul Primaverii din Targu-Jiu.

Anul trecut, magistratii Curtii de Apel alba Iulia au decis sa il condamne pe acesta la un an si opt luni de inchisoare, decizia fiind atacata la instanta suprema, care a decis luni condamnarea la inchisoare pe o perioada de cinci ani.

Decizia este definitiva si urmeaza ca Ionel Mantog sa fie dus in arestul Inspectoratului de Politie Judetean Gorj.

Foto: Hepta

Ce inseamna scumpirea Euro pentru buzunarul romanului!... Criza umfla conturile ghicitoarelor - Clarvazatorii din Bulgaria raporteaza la fisc sute de mii de euro ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x