Antena Căutare

Economia globală, grav afectată de coronavirus. Semnalul de alarmă tras de un economist: ”Ne aflăm în pragul unui dezastru!”

Noul tip de coronavirus ce se răspândește cu repeziciune a avut efecte negative asupra economiei, iar un economist celebru susține că ne aflăm în pragul unui dezastru. 

Conform Antena 3, economistul Nouriel Rubini susține că ne aflăm în fața unui dezastru, întrucât țările europene n-au avut curajul să-și închidă granițele, iar acest lucru se va simți și în zona economică coroborat cu ce se întâmplă pe zonă de coronavirus, imapct direct pe importuri, mărfuri și materii prime.

Medicii trag un semnal de alarmă despre măsurile de prevenție pentru coronavirus: "Sunt lucruri grave, pe care nimeni nu le respectă!"

”Nu vom vedea o cădere în ”V”, adică nu vom vedea o cădere a economiei mondiale și pe urmă o recuperare rapidă în semestrul doi al acestui an.”, a spus economistul Nouriel Rubini, care susține că politicienii sunt total depășiți.

Experiment Observator! A cincea zi de izolare pentru Valentin Stan! Cum arată viața unui suspect de coronavirus?

”În doar șapte zile s-a văzut o cădere de aproximiativ șase mii de miliarde de dolari.”, a mai spus el, potrivit sursei citate.

Problemele de producţie pentru iPhone vor continua cel puţin până în mai... Smartphone-urile Apple şi Samsung au dominat vânzările în 2019...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x