Antena Căutare

eMAG Black Friday 2018. Reduceri wow la mașini BMW Ford Skoda Volvo Mini Honda

eMAG Black Friday 2018.Reduceri wow la mașini BMW Ford Skoda Volvo Mini Honda. La ofertă de eMAG Black Friday 2018 vor fi peste 3 milioane de produse, printre care, televizoare, frigidere, smartphone-uri, mașini de spălat, electrocasnice mici, laptopuri, produse de fashion, mașini, anvelope și jocuri

eMAG Black Friday 2018. Reduceri wow la mașini BMW Ford Skoda Volvo Mini Honda Galerie
Black Friday | bmw.ro

În acest an, eMAG dă startul reducerilor de Black Friday pe 16 noiembrie 2018, deoarece intenționeză să livreze toate coletele în țară, până la începutul vacanței 30 noiembrie – 1 decembrie. De aceea, trebuie să fii atent, iar în dimineața zilei de 16, să îți începi cumpărăturile pentru a fi sigur că mai găsești produsele dorite pe stoc. Toți românii vor sta cu ochii pe eMAG pentru a afla cât mai repede despre reducerile uriașe.

Aproape 13.000 de parteneri de Marketplace vând acum prin intermediul eMAG, inclusiv PC Garage și Fashion Days, și că anul acesta clienți se vor putea bucura de peste 3,15 milioane de produse la cele mai mari reduceri care pot depăși, pentru prima dată, peste 1 miliard de euro. Românii vor putea alege produsul dorit din peste 3 milioane de produse, cu aproximativ 50% mai mult decât anul trecut.

"Evenimentul se bazează pe negocierile cu partenerii. Am avut 10 luni de negocieri cu toți partenerii mari de business, avem aproape 1.000 de branduri participante", a precizat Iulian Stanciu, CEO eMAG, în cadrul unei conferințe de presă.

Pe lângă produsele electronice și electrocasnice, eMAG pregătește sute de surprize pentru clienții săi. Anul acesta, retailerul mizează pe articolele din aur, urmând a fi listate lingouri și monede. eMAG va introduce diverse oferte la automobile, excursii, abonamente medicale sau abonamente de telefonie.

  • Mașini și motociclete: Honda, Aprilia, Mini, Skoda, Suzuki, BMW, Kawasaki, Piaggio, Ssang Yong, Triumph, Volvo, Ford
  • Experiențe inedite: Castele si conace, Escape rooms, Catamarane
  • Monede de aur de 22K si lingouri de aur de 24K
  • Bilete la evenimente: Concert Metallica, Concert Andre Rieu, Concert Maroon 5, Electric Castle
  • Ceasuri și bijuterii de lux: Cellini, Diamanti, Galt, Teilor
  • Bilete la evenimente sportive: Formula 1 (Austria, Italia, Ungaria), Finala Champions League Madrid 2019
  • Parcuri de distracții: Disneyland, Europa Park, PortAventura
  • Abonamente telefonie: Vodafone the Smart Black, the Super Black
  • Pachete turistice: 19.000 de nopți de cazare - vacanțe de vară, vacanțe de iarnă, croaziere și vacanțe exotice
  • Servicii medicale: Abonamente medicale si abonamente stomatologice, Regina Maria, Medicover, Just Smile

Aceste mașini sunt eMag Black Friday Edition, având discount-uri consistente pe 16 noiembrie 2018, când sărbătoarea celor mai mari reduceri și prețuri mici ajută toți românii să își achiziționeze produsele mult dorite.

Noul BMW i8

BMW i8 Coupé are un stil avangardist până la cel mai mic detaliu: liniile sale inovatoare accentuează şi mai mult aspectul dinamic. Cea mai impresionantă caracteristică este reprezentată de portierele impunătoare din fibră de carbon cu greutate redusă, care pot fi deschise uşor.

Partea frontală sportivă evidenţiază caracterul individual al automobilului, iar grila dublă a radiatorului specifică BMW este încadrată de farurile cu tehnologie LED integrală şi de elementul decorativ „Air Curtain” cu design nou. Linia neagră în formă de „V” se întinde de-a lungul automobilului, începând de la capotă, şi subliniază silueta acestui model. Designul fluid impresionant optimizează fluxul de aer şi oferă automobilului caracteristici aerodinamice excepţionale. Prețul de pornire pentru un BMW i8 Coupé este 142.503 euro.

Noul Ford Edge

Direcția adaptivă permite condusul fără efort, în orice moment și în orice condiții - chiar și când parchezi. La viteze mai mici, de exemplu când execuți manevre în parcare, sunt necesare mai puține întoarceri de volan. La viteze mai mari, trece automat la un raport de direcție convențional, pentru a oferi reacții confortabile și sigure. Este disponibil și un mod sport. Când acesta este activat, condusul pe drumuri sinuoase și curbate e mai plăcut, deoarece impune un efort de menținere a direcției mai redus, pentru a negocia virajele. Prețul de pornire pentru un Ford Edge este 41.600 euro.

Noul Skoda Karoq

Skoda Karoq este cel mai mic SUV din gama cehilor, fiind înlocuitorul popularului (dar și destul de controversatului) Skoda Yeti. Față de acesta, Karoq este mai mare, dar păstrează caracterul practic care reprezintă spiritul mărcii Skoda.

Skoda Karoq are o lungime de 4,38 metri (+160 mm față de predecesorul său, Skoda Yeti), o lățime de 1,84 metri (+48 mm) și un ampatament de 2,63 metri (+52 mm). Karoq a pierdut însă 88 mm în înălțime față de predecesorul său, ceea ce-i conferă o siluetă mult mai dinamică.

Fiind vorba de o Skoda, pasagerii sunt răsfățați de numeroasele dotări Simply Clever, care fac viața la bord mai plăcută. Aici, evidențiem compartimentele de depozitare practice, deschiderea portbagajului prin ,mișcarea piciorului sub bara spate sau tonoul portbagajului, care se poate atașa la hayon, pentru o deschidere „dintr-un singur pas“. Tot de filosofia Simply Clever, dar și de latura tehnologică a lui Karoq, ține și cheia inteligentă, pe care se pot personaliza reglajele pentru sistemul de infotainment, sistemele de asistență și Driving Mode Select. Prețul unui Skoda Karoq începe de la 19.860 euro.

Noul Honda Civic 5D

Honda Civic 5D este la fel de nonconformistă la interior pe cât o arată și exteriorul. Bordul dispune de mai multe ecrane îndreptate către șofer asemeni unei mașini de pe circuit. La căderea nopții, interiorul automobilului pare o adevărată metropolă luminată. A 10-a generație a Civic dispune de o multitudine de sisteme de asistență a condusului: avertizare pentru mașinile din unghiul mort, sisteme de avertizare pentru o potențială coliziune frontală sau funcția de frânare automată în cazul în care șoferul nu intervine. Prețul unui Honda Civic 5D începe de la 27.600 euro.

Noul Volvo XC60

Noul Volvo XC60 a fost votat Mașina Anului 2018 în Lume. Acest SUV crossover mid-size scandinav îți oferă tehnologie inovativă, intuitivă care te conectează atât pe tine, cât și mașina, la lumea încojurătoare. În interior, detaliile lucrate cu atenție se îmbină cu versatilitatea și te face să fii încrezător la volan. Șasiul complex pune în echilibru confortul și controlul, în timp ce tehnologiile recente te ajută să protejezi ce e mai important pentru tine. Acesta este SUV-ul suedez reinventat. Prețul unui Volvo XC60 începe de la 45.930 de euro.

Noul Mini Hatch cu 5 uși

Stilul emblematic – acum recreat pentru condus în mediul urban modern. Prin îmbinarea elementelor cheie ale atitudinii MINI cu mai multe portiere şi mai mult spaţiu la interior, acest model hatchback cu 5 uşi transformă aspectul oraşelor și al drumurilor din toată lumea. Opţiunile de personalizare sunt aproape nelimitate. În plus, îţi oferă mai mult spaţiu pentru pasageri şi bagaje, dar şi distracţie la condus, fără a face compromis în ceea ce priveşte agilitatea şi manevrabilitatea „go-kart” caracteristică. Prețul unui Mini Hatch cu 5 uși începe de la 30.524 de euro.

eMAG a investit 65 milioane de euro într-un nou depozit dedicat produselor voluminoase. “Cu o suprafaţă de 126.000 de metri pătraţi (cât 20 de terenuri de fotbal) şi o capacitate de 2 milioane de produse voluminoase mari şi medii, noul spaţiu este cel mai mare depozit din Sud-Estul Europei”.

Sursă foto: automarket.ro, honda.radacini.ro

Sursă informare: mediafax.ro, wall-street.ro, skoda.ro, mini.ro, ford.ro, volvocars.ro

BNR Curs valutar 9 noiembrie. O nouă creștere semnificativă a dolarului... Guvernul ia măsuri radicale în privința ANAF. Instituția care îi caută pe românii datori își va pierde mii de angajați...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x