Antena Căutare

Emil Boc propune privatizarea managementului in cazul companiilor strategice

"Solutia pentru companiile strategice de stat este privatizarea managementului", a spus Emil Boc intr-un interviu la postul public de televiziune. Premierul a afirmat ca privatizarea Petrom a fost o mare greseala, iar Romania nu ar trebui sa mai cedeze alte domenii strategice.

"Am vazut ce s-a intamplat cu privatizarea Petrom. Romania nu trebuie sa mai faca o asemenea greseala, sa cedeze domenii strategice"


"Eu cred ca domeniile strategice trebuie sa apartina statului roman, dar trebuie schimbate conducere si managementul"
, a spus el, adaugand insa ca o astfel de solutie va avea si "costuri pentru partidele politice, care nu isi vor mai putea numi oamenii in consiliile de administratie".

Primul ministru a criticat acordarea de prime de Pasti sau de vacanta in societatile de stat care inregistreaza pierderi: "De aceea trebuie privatizat managementul, pentru ca atunci nu mai exista alte criterii decat cele legate de performanta. Daca au profit, e in regula".

foto:Intact Images

FMI a publicat scrisoarea de intentie a Guvernului. Vezi ce angajamente si-a luat Boc in fata Fondului!... Marii retaileri cer o ancheta DNA pentru o frauda de 1 mil. € produsa de Euroticket...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x