Antena Căutare

Vin vremuri grele! Facturile românilor vor exploda în curând. Cu cât se vor scumpi serviciile

Milioane de români plătesc facturi mai scumpe la telefonie, cablu şi internet faţă de anul trecut. Ordonanţa "lăcomiei" continuă să lovească în buzunarele lor.

Milioane de români plătesc facturi mai scumpe la telefonie, cablu şi internet faţă de anul trecut. Ordonanţa "lăcomiei" continuă să lovească în buzunarele lor. Cei mai importanţi operatori din domeniul telecomunicaţiilor au anunţat deja noile tarife. Analiştii se tem însă că ar putea urma scumpiri şi de 20 la sută.

Companiile de comunicaţii ar trebui să plătească luna viitoare o taxă de trei la sută din cifra de afaceri, potrivit Ordonanţei 114.

La finalul anului trecut, cel mai ieftin abonament de cablu şi internet costa 54 de lei şi 70 de bani la unul dintre operatorii care şi-au majorat costurile. Acum, acelaşi abonament este cu peste doi lei mai scump şi nu este singura companie care a luat această decizie. Analiştii spun că ar trebui să ne aşteptăm şi la alte scumpiri.

Ministrul Comunicaţiilor nu a vrut să ofere un punct de vedere cu privire la această situaţie. Şi nici ANCOM, autoritatea de reglementare în domeniu, nu a răspuns solicitărilor noastre.

Sfaturi utile pentru a te bucura intens de fiecare moment din viața ta... Ministrul Teodorovici, anunț important pentru România, târziu în noapte: „Vom modifica taxa. În aprilie se aprobă”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x