Antena Căutare

Fiscul va controla tot ce incasam si cheltuim prin 5 metode. Vezi care sunt!

Fiscul se pregateste sa verifice toate incasarile si cheltuielile persoanelor fizice, dar si ale firmelor. Sunt cinci metode in baza carora organele de inspectie fiscala vor controla tot ce primim si ce cheltuim.

Astfel, inspectorii Fiscului vor analiza daca acea firma sau persoana isi permite la veniturile pe care le are sa faca respectivele cheltuieli, scrie Gandul.

O alta metoda de control este cea a depozitelor bancare si a fluxurilor de numerar. Concret, inspectorii vor verifica valorile soldului si ale tranzactiilor derulate prin conturile bancare.

Si metoda marjei va fi folosita de Fisc. Astfel, marja de profit a unei firme va fi comparata cu cea a altei firme, de marime similara, care activeaza in acelasi sector. In cazul in care exista discrepante foarte mari, inspectorii vor verifica daca marja de profit se justifica sau nu.

Metoda produsului/serviciului si volumului este de departe cea mai interesanta. Practic, inspectorii vor verifica daca o firma poate justifica sau nu cheltuielile in acte.

O ultima metoda se refera la patrimoniul net prin care se va urmari evolutia patrimoniului, a averii respectivei persoane, pentru a vedea daca exista o corelare, sau nu, intre veniturile ei si evolutia averii, noteaza Gandul.

Mii de firme romanesti isi muta afacerile in Bulgaria... Pretul aurului inregistreaza record dupa record...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x