Căutare Live

Florin Cîţu: Cea mai mare sumă investită de guvernul României în primele şase luni -16,1 miliarde lei. Socialiştii de la PSD deţin recordul ruşinii- cele mai mici sume investite doi ani la rând

Ministrul Finanţelor Florin Cîţu afirmă că în primele 6 luni, în mijlocul celei mai mari crize economice, Guvernul a făcut ”un lucru fantastic”,a investit o sumă record, cea mai mare sumă investită de guvernul României în primele şase luni -16,1 miliarde lei, el remarcând că socialiştii de la PSD deţin recordul ruşinii, cele mai mici sume investite doi ani la rând.

”Am promis investiţii şi asta am făcut. Există o singură soluţie de a ieşi din criză: INVESTIŢII! În acelaşi timp, alocarea masivă a resurselor bugetare spre investiţii, nu spre cheltuieli neproductive, GARANTEAZĂ o economie cu creştere economică mare neinflationista în viitor. În primele 6 luni, în mijlocul celei mai mari crize economice am făcut un lucru fantastic (pentru mulţi imposibil). Am investit o suma RECORD. Cea mai mare suma investită de guvernul României în primele şase luni -16.1 miliarde lei”, afimră ministrul Finanţelor.

El susţine că ”socialiştii de la PSD deţin recordul ruşinii- cele mai mici sume investite doi ani la rand (2017 şi 2018)”.

Florin Cîţu subliniază că investiţiile mari reprezintă încă un argument pentru care este ”optimist raţional” atunci când vorbeşte desprre revenirea economiei..

Sursa : news.ro

INS: Cifra de afaceri din industrie, în termeni nominali, a scăzut cu aproape 15% în primele cinci luni, faţă de anul tr... Poprirea electronică, noua metodă ANAF pentru a-i prinde pe românii datornici. De când se aplică executarea online...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri