Antena Căutare

Gheorghe Ialomitianu: "Si in 2011 se vor face concedieri in sistemul bugetar"

Bugetarii nu au liniste nici in 2011! Ministrul Finantelor, Gheorghe Ialomitianu, a anuntat ca si anul viitor vor avea loc reduceri de personal in sistemul bugetar. Aproximativ 2.000 de angajati urmeaza sa fie concediati, a afirmat Ialomitianu.

"In unele locuri vom avea reduceri de personal pentru ca sunt cheltuieli foarte mari cu functionarii institutiilor si aceste cheltuieli, uneori, nu se justifica. Noi acum definitivam situatia", a declarat ministrul Finantelor.


In cadrul aceleiasi sedinte s-a discutat despre infiintarea unui fond de garantare a depozitelor bancare si s-a adoptat ordonanta prin care munca la negru va fi descurajata. Astfel, inspectorii muncii vor putea merge in controale de cate ori vor cosidera necesar.

In plus, s-a hotarat ca, incepand de anul viitor, contractele de munca si statele de plata sa fie depuse in format electronic si nu pe suport de hartie.

Ioan Botis: "Angajatorii vor depune statele de plata si contractele de munca doar in format electronic, din 2011&qu... Investitii de 30 mil. € euro in infrastructura de schi din Brasov. MDRT da 90% din bani!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x