Antena Căutare

Guvernanţii nu renunţă la una dintre cele mai contestate măsuri fiscale propuse anul trecut: IMPOZITUL PE GOSPODĂRIE! Milioane de români, afectați!

Guvernanţii nu au uitat de impozitul pe gospodărie. Toate veniturile şi cheltuielile din milioane de case ar urma să fie analizate la virgulă.

Guvernanţii nu au uitat de impozitul pe gospodărie. Toate veniturile şi cheltuielile din milioane de case ar urma să fie analizate la virgulă.

La presiunea marilor actori şi confruntaţi cu imaginile haosului de la ghişeele ANAF, guvernanţii retrag deocamdată declaraţia 600

Iar în locul impozitului pe salariu, să apară impozitul pe un venit anual global. Mulţi români se tem de noi drumuri la ghişeele ANAF, o nebunie birocratică din care să iasă şi mai săraci. Mai sunt şi alte necunoscute. Cel puţin în acest moment nu există zeci de mii de consultanţi. Un "doctor" financiar pentru fiecare familie.

Un coreean îi învaţă pe români cum să facă agricultură bio. Cultivă soiuri unice de varză, castraveţi sau ciuperci. Prof... Ieftine e și bune! LISTA PREȚURILOR în magazinele ANAF, cu bunuri confiscate, din București și din țară! O husă de smart...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x