Căutare Live

Guvernul a aprobat un Memorandum privind acordarea unui ajutor de salvare, în valoare de 195 de milioane de lei, companiei TAROM/ Şeful Cancelariei: Începând din luna martie, TAROM ar fi în imposibilitatea finanţării activităţii curente

Şeful Cancelariei premierului, Ionel Dancă, a anunţat, joi, că Guvernul a aprobat un Memorandum privind acordarea unui ajutor de salvare, în valoare de 195 de milioane de lei, pentru TAROM, în lipsa căruia compania ar fi în imposibilitatea finanţării activităţii curente.

Dancă a anunţat, joi, după şedinţa de Guvern, că s-a aprobat un Memorandum pentru un ajutor de salvare pentru TAROM.

Proiectul a fost introdus pe ordinea de zi suplimentară de către ministrul Economiei.

”Este vorba de un împrumut din Trezorerie, de 195 de milioane de lei, în absenţa căruia, practic, TAROM, începând din luna martie, ar fi în imposibilitatea finanţării activităţii curente”, a spus Dancă.

Potrivit acestuia, acesta este primul pas - un ajutor de salvare - care se poate transforma într-un ajutor de restructurare, după notificarea Comisie Europene şi primirea aprobării în acest sens.

”Prin urmare, după aprobarea ajutorului de salvare, compania trebuie să vină cu un plan de restructurare”, a mai spus dancă.

Sursa : news.ro

Nestlé investeşte două miliarde franci elveţieni şi lansează un fond de investiţii în inovaţie pentru ambalaje... RWE va desfiinţa o treime din forţa de muncă până în 2030, într-un program de 2,6 miliarde de euro prin care va renunţa ...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri