Căutare Live

Guvernul vrea sa inghete salariile mari pentru a le creste pe cele mici

Reprezentatii sindicatelor au avut astazi ao intalnire cu preierul Emil Boc si cu ministrii Mihai Seitan si Sebastian Vladescu.

Potrivit lui Dumitru Costin, presedintele Blocului National Sindical, Guvernul vrea ca salariile de referinta pentru 2011 sa fie cele din 2009, dar cele reduse, nu cele de la inceptului anului.

"Pentru legea pe 2011, salariile de referinta vor fi actualele salarii diminuate. Ele trebuie sa se subscrie la doua obiective: fondul de salarii pe 2011 este de 39 miliarde lei iar numarul de salariati este de 1. 290.000", a spus Costin.

Ei incearca să ne explice ca la varf sa fie inghetate salariile ca sa poată sa beneficieze cei care au salarii mai mici", a spus si Iacob Baciu, presedintele Confederatiei Sindicatelor Democratice din Romania.

sursa foto: Intact Images

Bancherii: Euro nu sare de 4,3 lei la finalul anului... Leul s-a depreciat usor fata de euro...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri