Antena Căutare

Haosul asigurarilor pentru locuinte: Proprietarii asigurati facultativ au dat banii degeaba pe politele obligatorii

Romanii care au fost obligati sa-si asigure casa de doua ori, o data facultativ si o data obligatoriu, au aflat, miercuri, ca au platit degeaba banii pentru polita ceruta de stat.

Concluzia a fost trasa, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a suspendat ordinul prin care romanii care voiau sa incheie o asigurare facultativa pentru locuinta trebuiau sa incheie mai intai o polita obligatorie. Cu alte cuvinte, daca vreti sa va asigurati casa la o valoare mai mare de 20.000 de euro, puteti de acum incolo sa incheiati o singura asigurare.

Pentru aceasta insa, trebuie doar sa fiti siguri ca aceasta polita facultativa acopera si riscurile asigurarii obligatorii - cutremure, inundatii si alunecari de teren.

Proprietarii care nu isi asigura locuintele vor fi amendati de autoritatile locale cu pana la 500 lei. In plus, proprietarii neasigurati si afectati de unul din cele trei riscuri (cutremur, inundatie, alunecare de teren) nu vor mai primi ajutoare de la autoritati pentru refacerea gospodariilor afectate.

Ajutoare sociale de la stat pentru angajatii Oltchim care nu si-au luat salariile de 2 luni... Autoritatile o spun fara ezitare: Fara sperante pentru pensii decente, nici in urmatorii 20 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x