Căutare Live

În România, a fost lansat noul model de Dacia Duster. Arată senzaţional şi are şase roţi!

Inginerii de la Dacia au proiectat un model senzaţional de Dacia Duster, care are şase roţi. Unicul model Dacia Duster cu șase roți este expus la Centrul de Design din Titu. Mașina nu va putea fi văzută niciodată pe stradă, întrucât aparține studenților de la Centrul Tehnic Titu, potrivit www.auto-bild.ro. 

Inginerii de la Dacia au proiectat un model senzaţional de Dacia Duster, care are şase roţi. Unicul model Dacia Duster cu șase roți este expus la Centrul de Design din Titu.

Mașina nu va putea fi văzută niciodată pe stradă, întrucât aparține studenților de la Centrul Tehnic Titu, potrivit www.auto-bild.ro.

Chiar dacă pare un vehicul de teren, mașina are doar tractiune față și este un simplu exercițiu de design și nimic mai mult. Oficialii de la Mioveni nu iau în calcul să producă vreodată un astfel de model.

Cum arată prototipul de Dacia Duster:

Sursă: www.auto-bild.ro

Cum să plătești cu 50% mai puțin la curent! Știi care sunt cei mai mari consumatori din casa ta?!... Vrei un job în România, cu un salariu de peste 5.000 de lei? Acesta este cel mai bine plătit loc de muncă în țara noastr...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri