Mare atenţie atunci când faceţi comenzi de pe site-urile din China, pentru că aţi putea rămâne fără bani

Zeci de site-uri din China, traduse în limba română, nu onorează comenzile primite şi nici nu înapoiază banii. Şi mai grav, autorităţile nu au ce să facă.

Zeci de site-uri din China, traduse în limba română, nu onorează comenzile primite şi nici nu înapoiază banii. Şi mai grav, autorităţile nu au ce să facă.

ȚEAPĂ ONLINE! Un român a primit alte produse decât cele comandate de pe un site: "Una din ele mirosea a benzină, cred că era puţin folosită". Autoritățile nu au nicio putere

Tot mai mulți români au mers la Protecția Consumatorului pentru a-și face dreptate. Din păcate, de multe ori, cazurile rămân nerezolvate. De exemplu, o femeie din Râmnicu Vâlcea a comandat de pe un site din China o pereche de clăpari și o plasmă. După două luni, a primit un colet în care a găsit două seturi de pixuri. Așadar, mare atenție la țepele online!

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri