Antena Căutare

Ministrul Comunicatiilor: Nu este realist termenul de sfarsitul lui iunie 2012 pentru privatizarea Postei

Razvan Mustea, ministrul Comunicatiilor, spune ca privatizarea Postei nu se poate realiza pana la sfarsitul lunii iunie 2012. Totodata, acesta a afirmat ca nu se impun sanctiuni de la FMI pentru intarzierea acestui proces cu cateva luni.

"Si daca am fi avut selectat consultantul de privatizare in luna februarie din acest an, tot nu am fi reusit sa terminam acest proces pana la sfarsitul lunii iunie. Nu ma astept la sanctiuni din partea FMI pentru faptul ca vom intarzia cu cateva luni procesul de privatizare. Cred ca FMI doreste sa vada ca statul roman vrea aceasta privatizare prin atragerea unui actionar minoritar si eficientizarea acestei companii", a declarat joi Razvan Mustea, ministrul Comunicatiilor, conform HotNews.

Mustea declarase inca de la preluarea portofoliului, in ministerul de resort, la sfarsitul lunii martie, ca privatizarea Postei Romane este principala sa preocupare.

Pe de alta parte oficialul a declarat faptul ca "statul isi doreste atragerea unui investitor minoritar care sa detina cel putin 20% din companie, dar statul va ramane actionar majoritar. Se poate ajunge la situatia in care statul sa detina 51%, Fondul Proprietatea 17% din actiuni si noul investitor - restul actiunilor".

Foto: Intact Images

Disneyland Paris, in pragul falimentului... VIDEO! Cumparaturi de Pasti: Kilogramul de miel, mai scump cu 25% fata de 2011...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x