Antena Căutare

VIDEO! Cumparaturi de Pasti: Kilogramul de miel, mai scump cu 25% fata de 2011

Sarbatorile la noi inseamna, in primul rand, mancare! Multa mancare. De Paste se poarta milioanele de cozonaci sau oua si sutele de miei.

Si in acest an, toata lumea vrea aiba masa plina de sarbatori. Inca de ieri a fost aglomerat in magazine, spre bucuria patronilor care numara deja incasari frumusele.

3 milioane de miei se vor afla in acest an pe mesele romanilor. Ce-i drept, sunt mai mici decat anul trecut. Iarna lunga i-a tinut departe de pasuni. Este si motivul pentru care kilogramul de miel este mai scump cu 25 la suta fata de anul trecut.

Te paste un jaf: Numarul furturilor creste cu 20% in perioada sarbatorilor

Romanii vor ciocni, tot de Pasti, 50 de milioane de oua. Cel mai bine o stiu gospodinele care si-au petrecut deja Joia Mare inrosiind ouale. Si cum nicio sarbatoare nu este completa fara mirosul de cozonaci, patiserii scot zilele acestea pe piata peste 7 milioane de bunatati traditionale. Mai ales ca romanii s-au saturat de produsele ambalate si vor deserturi proaspete. Sunt preparatele principale pentru masa de Paste a romanilor.

Bineinteles, mielul este vedeta in bucatariile tuturor gospodinelor. Chiar si atunci cand gatesc pentru invitati pretentiosi. Si cum niciodata nu stii cati invitati ai intr-o zi de Sarbatoare, romanii isi fac si provizii.

Ministrul Comunicatiilor: Nu este realist termenul de sfarsitul lui iunie 2012 pentru privatizarea Postei... Ministerul Agriculturii: Rapita, afectata pe 77% din suprafata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x