Antena Căutare

Importul produselor din China ar putea fi interzis în România

Protecția Consumatorului Constanța solicită Direcției de Sănătate Publică și Biroului Vamal împiedicarea introducerii pe piaţă a produselor importate din China care intră în contact direct cu consumatorii.

Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Constanţa declară că s-a transmis o adresă către Direcţiea de Sănătate Publică şi Biroulul Vamal, pentru a putea fi evaluate toate produsele care sunt importate din China, precum jucăriile, cosmeticele, electrocasnicele, textile, sau încălțăminte.

Toate aceste măsuri vin ca urmare a situație alarmante, privind îmbolnăvirea cu coronavirus, a specificat şeful CJPC, Horia Constantinescu, conform Agerpres.
Totodată conducerea CJPC solicită sprijinul în împiedicarea punerii pe piaţă în vederea comercializării a produselor care intră în contact direct cu consumatorii din ţara noastră, pentru a se împiedica o eventuală răspândire a virusului ucigaș, scrie aceeași sursă.

Preţurile petrolului au scăzut cu 2%, la cel mai redus nivel din ultimele trei luni, pe fondul creşterii numărului deces... Cîţu: Deficitul bugetar la sfârşitul anului trecut a fost 4,6%. Bugetul PSD prevedea venituri mai mari decât cele colect...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x