Antena Căutare

Pensiile pentru două categorii de vârstă se măresc cu 400 de lei. Ei sunt românii norocoși

Ministrul Muncii a confirmat majorarea pensiilor pentru două categorii de vârstă. Cu 400 de lei se vor majora veniturile multor pensionari din România în următoarea perioadă. Potrivit primelor estimări, zeci de mii de oameni vor beneficia de această decizie a guvernului

Ministrul Muncii a confirmat majorarea pensiilor pentru două categorii de vârstă. Cu 400 de lei se vor majora veniturile multor pensionari din România în următoarea perioadă. Potrivit primelor estimări, zeci de mii de oameni vor beneficia de această decizie a guvernului.

Citește și:

Zilierii, obligați să contribuie și ei la pensii. Unii ar putea primi mai puțini bani din această cauză

Informațiile îi vizează pe acei oameni care au muncit zeci de ani în condiții grele de muncă, care au dobândit grupa I și a II-a de muncă.

Pensiile acestor români vor crește începând cu data de 30 septembrie. Acesta este termenul legal până când toate pensiile vor fi recalculate. Pensionarii trebuie să aștepte deciziile acasă, iar odată ajunse, poștașul le va aduce luna următoare pensiile mărite.

Citește și:

Pensionarii primesc bani în plus! Ministrul Muncii a anunțat că pensiile cresc din nou de la 1 septembrie

“La nivel de Casa Nationala de Pensii Publice suntem in aceasta recalculare si vreau sa va spun ca datele de astazi sunt urmatoarele: decizii deja recalculate si trimise acasa pensionarilor, 46.476 de decizii, decizii puse in plata, 38.126 de decizii.

Vreau sa fac mentiunea ca pana la 30 septembrie 2019 vor fi calculate si practic achitate diferentele pentru toate aceste persoane. Este o munca sustinuta, dar diferentele de bani sunt deosebit de consistente, 8-10 chiar 12 milioane de lei vechi pentru fiecare pensionar pe fiecare luna”, a precizat Marius Budai, ministrul Muncii.

Zeci de mii de locuri de muncă vacante. Se caută programatori, de la 5.000 de lei salariu, dar și vânzători pe 3.000 ron... Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat la 3,28%...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x