Antena Căutare

Peretii, plafonul si pardoseala aeroportului din Sibiu sunt pline de fisuri

Dupa o investitie de 70 de milioane de euro, beneficiarii lucrarilor de modernizare a Aeroportului din Sibiu au constatat ca peretii, plafonul si pardoseala sunt pline de fisuri. In plus, megainvestitia de la Sibiu a dus si la situatii periculoase: usile sunt prea mici pentru ca masinile de pompieri sa poata intra pe pista in caz de incendiu

La Aeroportul din Sibiu procedura de receptie a lucrarilor de modernizare a inceput inca din septembrie anul trecut si nu s-a terminat nici pâna acum. Totusi, problemele nu au intârziat sa apara. Beneficiarii au constatat multiple fisuri in plafonul care desparte parterul de etaj, in pardoseala si in peretele aflat in spatele birourilor de verificare a bagajelor.

Pentru modernizarea aeroportului, Consiliul Judetean a investit 70 de milioane de euro. Este cea mai mare suma alocata din bani publici in Sibiu in ultimii 20 de ani. Alesii locali spun acum ca nici nu se pune problema ca reabilitarea sa se faca tot cu bani publici.

Costurile de reparatii vor putea fi stabilite abia dupa intocmirea unui proiect de reabilitare. Acestea ar putea fi suportate de toti cei implicati in derularea modernizarii, incepând cu proiectantul si firma de consultanta si terminând cu constructorul.

Iar problemele constatate nu se opresc aici. Angajatii au descoperit ca pe niciuna din cele sapte usi nu pot intra masinile de pompieri. Usile au fost proiectate la dimensiuni prea mici pentru gabaritul noilor autospeciale. Doua usi au fost sparte si largite, in timp ce restul de cinci nici acum nu pot fi folosite.

Vanzarile de masini au crescut in februarie cu 14 procente... Leul incepe bine saptamana in fata monedei europene...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x