Antena Căutare

Phishing, in numele MFP: Mail-uri false cu asa-zise rambursari de impozite!

Ministerul Finantelor Publice (MFP) atentioneaza ca mesajele de e-mail care circula din data de 5 octombrie privind eventuale rambursari de impozite de catre institutie reprezinta un atac informatic de tip phishing si precizeaza ca au fost sesizate organele competente, pentru solutionarea situatiei.

Incepand cu data de 5 octombrie au fost primite numeroase sesizari telefonice, din partea unor institutii, societati comerciale si persoane fizice, cu privire la continutul unor e-mail-uri prin care erau instiintate ca au de primit o rambursare de impozit, scop in care li se solicita completarea unui formular continand date personale, privind, printre altele, conturi sau carduri bancare, se arata intr-un comunicat al institutiei.

MFP precizeaza ca domeniul de web al institutiei este www.mfinante.gov.ro, iar serviciul de comunicare si relatii publice, din cadrul directiei de comunicare, relatii publice, mass-media si transparenta, nu are atributii in domeniul rambursarii de impozite si taxe.

Prima sectiune a portalului e-Romania, lansata in decembrie... Se scumpeste caldura! Facturi, mai mari cu 11% din ianuarie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x