Antena Căutare

Profitul Washington Post Co. a scazut cu 50%

Profitul grupului Washington Post Company, ce publica unul dintre cele mai citite titluri din SUA, respectiv “Washington Post”, a scazut cu 50% in al doilea trimestru din 2011 fata de perioada similara a anului trecut, pana la 45,6 milioane de dolari.

Cifra de afaceri a grupului a fost, de asemenea, pe minus cu 10% fata de perioada similara a anului trecut, pana la 1,073 miliarde de dolari.

Veniturile diviziei de ziare sunt in panta descendenta cu un declin de 6%, pana la 172,7 milioane de dolari, in timp ce incasarile din publicitatea pentru editiile de print au punctat o scadere de 12%, pana la 66,6 milioane de dolari.

Divizia educationala a grupului a fost, de asemenea, pe minus cu venituri in scadere cu 15%, pana la 628,7 milioane de dolari, in timp ce veniturile operationale s-au diminuat cu 82% fata de perioada similara a anului trecut, pana la 20,5 milioane de dolari.

Pe de alta parte divizia de televiziune a grupului media a finalizat cel de-al doilea trimestru din 2011 cu rezultate pe plus, respectiv un avans de 3% al veniturilor pana la 84,9 milioane de dolari.

Sursa: Financiarul

Merkel si Sarkozy: Italia si Spania trebuie sa aplice rapid masurile anti-criza anuntate... Preturile marfurilor, cu exceptia aurului, ar putea scadea luni in urma reducerii ratingului SUA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x