Antena Căutare

Publicitatea outdoor va scadea cu peste 10% in 2010

Panzele cu reclame de pe cladirile Capitalei dispar una cate una. Magazinul Unirea, cel mai mare si mai scump loc, pentru publicitatea outdoor, este aproape gol. In schimb, vecinului Cocor ii merge bine cu reclamele video.




Chiar si la aceste preturi, magazinul era tapetat pe toate partile de panze gigant. Acum, mai sunt doar doua. Advertiserii spun ca piata de publicitate outdoor va scadea cu peste 10% pentru ca anul acesta nu mai e nicio campanie electorala.

Magazinul Cocor a venit repede din urma si a raportat venituri anul trecut de peste un milion de euro.

De fapt, de doi ani traieste din reclamele care ruleaza pe panourile digitale. Iar cand magazinul va fi deschis oficial, actionarii se asteapta ca veniturile din publicitate sa creasca cu 20%.

Dupa cele doua magazine din centrul capitalei, pe locul trei in topul celor mai scumpe locuri pentru reclame outdoor este aceasta cladire monument de la Piata Natiunile Unite. Si aici, reclamele costa peste 20 de mii de euro pe luna.

Reuniunea board-ului FMI privind acordul cu Romania, amanata pentru 28 iunie... BNR ia in calcul o depreciere a leului. 6 lei pentru un euro?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x