Antena Căutare

Roata, baza evoluției și povestea Tente despre producția de roți la nivel internațional

Încă de la primele repere are omenirii se amintește despre roată, cea care stă la baza evoluției și care o și demonstrează până la urmă. Ceea ce părea să fie o invenție rudimentară, a ajuns să fie o bază pentru viitor, continuând să fie de mare importanţă ca și la început. Ironic poate, dacă ne gândim în amănunt, se pare că roata este indispensabilă pentru mai toate lucrurile din jur.

Încă de la primele repere are omenirii se amintește despre roată, cea care stă la baza evoluției și care o și demonstrează până la urmă. Ceea ce părea să fie o invenție rudimentară, a ajuns să fie o bază pentru viitor, continuând să fie de mare importanţă ca și la început. Ironic poate, dacă ne gândim în amănunt, se pare că roata este indispensabilă pentru mai toate lucrurile din jur.

Așadar, semnalând o nevoie constantă, jucătorii pe piața de producție de roți au ținut seama de realizarea unor produse care să se preteze pentru serviciile de la ora actuală, cu toate pretențiile incluse. Diversele segmente de activitate din societatea și industria actuală impun nevoia de roți și role. Ori această nișă este fix ceea ce descrie profilul Tente, producător de talie internațională.

Povestea Tente

Încă de la început, Tente a fost o promisiune despre mobilitate, despre progres și o soluție despre ce înseamnă flexibilitatea. Practic, roțile produse au devenit un motiv întemeiat pentru a se adresa publicului larg într-o manieră cât mai personalizată, ceea ce va oferi sprijin în realizarea sarcinilor, cu mai multă eficienţă.

La ora actuală, Tente se bucură de statut de companie globală. Se investește masiv, se pune accent pe calitate, randament și pe inovație. Roțile și rolele produse sunt un mix de caracteristici ce deservesc în fapt unui singur scop – acela de mobilitate – însă care influențează în egală măsură și ceea ce ține de modul mai rapid și mai ușor de desfășurare a unui transport, a unei mutări, după caz.

În cifre, activitatea Tente se definește prin 1500 de angajați, cu 30 de companii asociate. O estimare a investiție arată o cifră de 17.3 milioane de euro, net. Se înțelege că este vorba de un nivel de înaltă clasă, de o companie producătoare ce nu se rezumă la modic, ci țintește la mai mult.

Inovația Tente vine pe toate planurile. Asta pentru că roțile și rolele produse de Tente se diferențiază în mai toate aspectele și poate doar forma este cea clasică. Se poate menționa aici despre rulmenții cu patru bile, aluminiul inclus, dințat și încapsulat cu poliamidă. Materialele de calitate sunt un punct de reper pentru orice etapă de producție. Per total, rezultatul va fi legat de roțile de o rezistență mărită, atât la efort, cât și la forța de impact. Să nu uităm că roțile, indiferent de tipologia lor, trebuie să fie rezistente atât la presiunea față de o sarcină mobilă, în deplasare, cât și la o sarcină fixă.

Rezistență la abraziune, la diferite suprafețe, protecție suplimentară, cu atenție la orice detaliu pentru că roată vine în contact cu diverși factori și deci trebuie să facă față unor condiții anume. În unele cazuri poate fi vorba și de expunerea la anumite temperaturi – spre exemplu în cazul pompierilor, cei care se luptă efectiv cu focul și deci ceea ce folosesc în misiunea lor înseamnă nevoie de protecție față de căldura excesivă. Uneori însă acest lucru este fix la opus, temperaturile mediului de lucru fiind de ordinul înghețului însă acest lucru nu trebuie să însemne un inconvenient în a desfășura activitatea.

Scurtă concluzie

Pe măsură evoluției societății și a diverselor sale ramuri de activitate, pe măsura aparițiilor de meserii noi cu tot ce implică acestea, roțile și rolele au menținut activă nevoia acestor dotări. Sunt nelipsite de la sisteme, piese de mobilier, sunt în aparență de ordinul detaliilor însă care în fapt aduc nivelul optim de mobilitate.

Fără roți și role nu se pot desfășura la fel de ușor unele sarcini. La nivel industrial înseamnă manevrarea mai rapidă a sarcinilor grele și randament, înseamnă posibilitatea de a aduce muncă la un nivel mai satisfăcător. Nu mai cade în sarcina muncii fizice un transport de sarcină, astfel că se înțelege și scopul multiplu pe care îl îndeplinesc astfel de dotări.

Ridicându-se la nivelul de înaltă clasă, la complexitatea de cerințe de ora actuală, Tente este o definiție a evoluției însăși. Produsele de această marcă sunt recunoscute la nivel global. Nu numai pentru că produce roți și role de calitate, ci și pentru că are preocuparea de a proiecta noi modele, cu o echipă de proiectare la fel de activă ca și alte departamente.

Peste un milion de VOUCHERE DE VACANȚĂ au fost emise! Din iarnă, statul va oferi alt BONUS angajaților... Ai rate la bancă? Vezi cu cât vei plăti mai mult dacă ROBOR continuă să crească!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x