Antena Căutare

Romanii care vor sa lucreze in destinatii de vacanta pot primi salarii explozive

Romanii care isi cauta un loc de munca in strainatate au ocazia sa lucreze in destinatii exotice si sa primeasca salarii de pana la 10.000 de euro. Caraibe, Polinezia sau Madagascar cauta mai ales medici si ingineri. Exista si oferte pentru cei care au mai multa pricepere decat studii, tot in locuri cu peisaje spectaculoase.

Agentiile de recrutare le dau bani romanilor sa munceasca in locatii exotice, unde multi isi planuiesc sa isi faca vacantele. De exemplu, in Polinezia se cauta tamplari. Vorbitori de franceza si cu trei ani de experienta pot primi un salariu de 1.000 de euro pe luna.
In insulele din Caraibe se cauta in special animatoarele si dansatoarele. Leafa lunara e intre trei si 10.000 de euro, plus cazarea si asigurarea medicala.

Spitalele din Arabia Saudita cauta acum medici cu experienta, anestezisti, cardiologi si oftalmologi, care sa le respecte traditia si portul. Acestia pot primi salarii de pana la 7.000 de euro,dar si caazare gratuita si zboruri de doua ori pe an pentru a vizita familia. Coreea de Sud si Norvegia angajeaza ingineri pe santierele navale. Job-urile sunt pentru cei cu minimum 10 ani experienta. Salariul porneste de la 5000 de euro.

In Libia, in acest moment, sunt foarte multe joburi pentru ingineri, in special pentru cei din industria petrolului si gazelor naturale. Este vorba despre ingineri specializati, oameni cu experienta in domeniu, care primesc oferte de peste 2000 de euro pe luna.

In Madagascar se cauta mecanicii auto. Pe langa un decor spectaculos, mecanicii vor primi 4.500 de euro pe luna.Aproximativ aceeasi bani, in Afganistan, se ofera unui inginer proiectant.

In Kuwait exista posturi pentru asistenti de vanzari, carora li se cere experienta in domeniul retail macar de jumatate de an sau un an si sa vorbeasca engleza fluent.
Anul trecut, cateva zeci de romani au plecat sa munceasca in astfel de destinatii pe contracte scurte. Nu s-au mai intors. Au preferat sa-si prelungeasca intelegerile.

Microsoft, acuzat ca a evitat plata unor impozite de peste 6,5 miliarde de dolari... Noii miliardari din Forbes 400, imbogatiti din tricouri si restaurante...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x