Antena Căutare

Rusia a anulat ediţia din acest an a Forumului Economic Internaţional de la Sankt Petersburg, din cauza coronavirusului

Rusia a anulat ediţia din acest an a Forumului Economic Internaţional de la Sankt Petersburg, ca măsură de precauţie faţă de epidemia de coronavirus, a declarat joi prim-adjunctul primului ministru, Andrei Belusov, citat de agenţia de presă rusă Interfax, relatează Reuters.

Forumul, care de obicei este prezidat de preşedintele rus Vladimir Putin, urma să aibă loc la Sankt Petersburg în perioada 3-6 iunie.

În prezent, la nivel mondial sunt confirmate peste 95.300 de cazuri de îmbolnăvire din cauza coronavirusului, şi peste 3.200 de oameni au decedat.

Numeroase evenimente economice şi culturale au fost anulate sau amânate la nivel mondial, din cauza epidemiei. Şi FMI şi Banca Mondială au anunţat că reuniunile de primăvară care au loc în fiecare an la Washington se vor desfăşura în format digital.

Sursa : news.ro

Articolul continuă după reclamă
OPEC a convenit o reducere mai accentuată a producţiei de petrol, cea mai mare după 2008, dar are nevoie de acordul Rusi... Indicele ROBOR la 3 luni continuă să scadă şi atinge cel mai mic nivel din luna mai 2018...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Neatza de Weekend, 21 iulie 2024. Top cinci destinații de neratat în luna august
Neatza de Weekend, 21 iulie 2024. Top cinci destinații de neratat în luna august Duminica, 21.07.2024, 11:45
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x