Antena Căutare

Salarii de 110.000 de euro anual ii asteapta pe romani in Norvegia, Danemarca si Germania

Inginerii romani care sunt vor sa lucreze in strainatate pot castiga pana la 110.000 de euro pe an. In Norvegia si Germania exista mai multe postrui disponibile pentru romanii cu pregatire in inginerie. In Danemarca, romanii se pot angaja la lucratori agricoli.

In Norvegia, regiunea Oyjord, sunt disponibile doua posturi de inginer mecanic pentru rezolvarea problemelor tehnice, programare pe masini de debitat cu jet de apa si proiectare de echipamente pentru cuptoare de topire, incluzand masini de gaurit. Alte doua posturi de inginer mecanic sunt disponibile la Oslo, la o agentie de consultanta in sectorul petrolului si gazelor naturale. Tot in Oslo, sunt vacante trei posturi de inginer electric echipamente de putere in petrol si gaze, si in acest caz veniturile putand ajunge la 110.000 de euro brut/an. In regiunea Hordaland din Norvegia este vacant si un post de medic chirurg veterinar.

Potrivit Antena 3, Danemarca are disponibile 25 de posturi de asistent de gradinar in sere, fiind cautati lucratori tineri care sa aiba cunostinte foarte bune de limba engleza, sa fi absolvit cel putin liceul, sa aiba experienta de munca practica si sa doreasca sa studieze, sa munceasca si sa traiasca in Danemarca timp de doi ani. Tot in Danemarca, sunt disponibile 35 de locuri de stagiari in ferme de cultivare a legumelor si fructelor de padure, in sere de legume si in livezi.

In Germania, sunt disponibile un post tehnician inginer electric, pentru care angajatorul ofera un salariu de cel putin 2.600 de euro brut/luna, un post de dezvoltator software, cu studii in ingineria electrica sau calculatoare si experienta in sistemul real de operare, pentru care salariul incepe de la 35.000 de euro anual, si doua posturi de inginer electrician in Stuttgart, pentru un salariu de 40.000 - 45.000 euro brut/an.

Mai multe detalii despre posturile vacante in Norvegia, Danemarca si Germania poti citi aici.

Foto: Intact Images

Topul greselilor: Afla de ce dau faliment firmele tinere!... Efectul crizei politice: Leul s-a depreciat din nou...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x