Antena Căutare

Topul greselilor: Afla de ce dau faliment firmele tinere!

Managementul defectuos al cash-flow-ului este cauza responsabila pentru majoritatea falimentelor inregistrate de catre firmele «tinere», aflate in primul an de activitate. Pe locul al doilea in topul principalelor cauze de insucces al start-up-urilor se afla nerealizarea sau realizarea defectuoasa a strategiei si planificarii de marketing, urmata de implicatiile necunoasterii la timp a tuturor elementelor legale, contabile, fiscale si de resurse umane implicate in business-ul respectiv, a aratat Mirela Serban, Managing Partner R&M Audit Contabilitate, unul dintre liderii pietei de profil.

In ultimii ani, atat in cadrul unor campanii publice, cu parteneri media, cat si in particular, ca politica generala de companie, R&M Audit Contabilitate s-a implicat in proiecte ce vizau firmele «tinere».

„Astfel, in timp, am ajuns la anumite concluzii si statistici, pe care le valorificam constant in folosul celor care indraznesc in continuare sa deschida un business pe cont propriu... Multi intreprinzatori cauta initial o idee de afaceri «geniala si unica», «o inventie» etc... De fapt s-a dovedit ca ideea valoreaza mai putin decat modul in care aceasta este pusa in practica”, a precizat Mirela Serban.

Citeste tot articolul pe Income Magazine!

foto: Hepta.ro

Apple a batut recordul celei mai mari capitalizari bursiere din toate timpurile... Salarii de 110.000 de euro anual ii asteapta pe romani in Norvegia, Danemarca si Germania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x