Antena Căutare

Situatie disperata la CFR: Taieri de servicii si maximizarea veniturilor din publicitate

Pentru a incerca sa respecte schema de reducere a arieratelor cu 300 milioane lei, pana la sfarsitul lunii iunie, si a-si creste veniturile, conform masurilor impuse de Fondul Monetar International, CFR Calatori va inchiria toate spatiile publicitare disponibile si va stabili un pachet social minim de servicii ce trebuie asigurat populatiei.

Masurile de crestere a veniturilor companiei CFR Calatori, impuse Guvernului de FMI, au fost incluse in scrisoarea de intentie convenita in urma ultimei misiuni de evaluare, din ianuarie-februarie.

Documentul releva totodata ca CFR Calatori va angaja un consultant care sa stabileasca, pana la sfarsitul lunii mai, pachetul social minim de servicii care trebuie asigurat populatiei in raport cu cheltuielile aferente, analiza care sa fie urmata imediat de "actiuni corespunzatoare", ce se vor incheia, probabil, cu noi concedieri.

CFR Calatori se afla pe lista companiilor monitorizate de FMI si la care urmeaza sa fie numit un manager privat, Guvernul urmand sa reduca gradul de subventionare bugetara a tarifelor de calatorie cu trenul.

Guvernul elen a aprobat noul plan de austeritate... Directorul Transelectrica a fost revocat din functie...
Alimentul puternic inflamator pe care românii îl consumă aproape zilnic. E gustos, dar îngrașă
Pe lângă nutrienții precum proteinele și fibrele, carbohidrații sunt o parte importantă a...
Horoscopul zilei de 10 iunie 2023. Capricornii trec printr-o perioadă productivă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 10 iunie 2023 spune că nativii din zodia Capricornului trec printr-o...
Parteneri
Jeleu de zmeură. Gem de zmeură fără semințe, perfect pentru prăjituri
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x