Antena Căutare

Soluții de finanțare rapidă pentru afaceri, agricultură și consum

Tot mai multe persoane sunt interesate de dezvoltarea unor afaceri în diverse domenii, inclusiv în agricultură. Din acest motiv, a crescut și cererea de credite bancare și nebancare care să le permită acestor persoane să pună în practică aceste idei de afaceri. Instituțiile financiare nebancare precum Mikro Kapital IFN asigură microfinanțare, cu capital 100% străin pentru întreprinderi mici și mijlocii.

Tot mai multe persoane sunt interesate de dezvoltarea unor afaceri în diverse domenii, inclusiv în agricultură. Din acest motiv, a crescut și cererea de credite bancare și nebancare care să le permită acestor persoane să pună în practică aceste idei de afaceri. Instituțiile financiare nebancare precum Mikro Kapital IFN asigură microfinanțare, cu capital 100% străin pentru întreprinderi mici și mijlocii.

Afaceri în agricultură și credite de consum

Țara noastră se află pe lista celor în care activează foarte antreprenori mici si mijlocii, deoarece este o tara inca in curs de dezvoltare. Astfel, cei care se află la începutul unor afaceri în agricultură, pot opta pentru aceste soluții de finanțare. În plus, aveți și posibilitatea de a opta pentru credite de consum, nu doar pentru agricultură, prin intermediul acestor instituții financiare nebancare.

Promovarea micro-finanțării în Europa

Oferirea acestui tip de credite a avut ca scop major promovarea micro-finanțării în Europa ca și instrument esențial de creștere economică. Acestea sporesc și șansele celor care dau startul afacerilor mici și mijlocii de a genera venituri prin desfășurarea unor activități productive susținute cu ajutorul acestor soluții de finanțare nebancare. Lista de credite oferite publicului larg este actualizată în mod constant de aceste instituții pentru a corespunde cerințelor pieței.

Pachet minim de acte necesare

Instituțiile financiare nebancare pun la dispoziție credite rapide, flexibile și mult mai ușor de obținut în comparație cu cele bancare. Principalul avantaj al acestor soluții de finanțare este reprezentat de pachetul minim de documente solicitate pentru obținerea creditului potrivit pentru afacerea voastră.

Sume disponibile pentru creditare

Sumele puse la dispoziție în gama creditelor nebancare pentru afaceri oferite de diverse instituții precum Mikro Kapital IFN se încadrează de regulă între 20.000 și 700.000 de lei cu o perioadă de grație convenabilă și cu un grafic flexibil de rambursare. Dacă vă decideți să optați pentru astfel de credite pentru a da startul unei noi afaceri, este important să știți faptul că veți avea posibilitatea de a rambursa împrumutul efectuat în perioade de până la 10 ani.

Fără avans, cu răspuns rapid

Alte două avantaje esențiale al acestui tip de credite este reprezentat de faptul că nu se solicită avans în cazul acestora și puteți primi răspuns în doar câteva zile în funcție de suma solicitată. Atât cei care au optat pentru SRL-uri cât și cei care au un PFA, un II sau un IF pot opta pentru obținerea acestor credite pentru afaceri, aflate mereu la îndemâna lor.

Cum puteți utiliza creditele pentru afaceri

Nu sunteți siguri dacă ideea voastră de afaceri se încadrează în categoria celor susținute cu ajutorul acestor credite nebancare? Iată câteva destinații acceptate de aceste instituții de creditare:

Credite pentru investiții

Puteți solicita credite agricole care să acopere următoarele necesități în domeniu:

Achiziția utilajelor agricole necesare demarării activității.

Achiziția terenurilor agricole necesare desfășurării lucrărilor specifice.

Achiziția animalelor și a magaziilor de depozitare a materialelor necesare.

Achiziția sistemelor de irigații necesare lucrărilor agricole desfășurate.

Refinanțarea altor credite de investiții obținute de la diverse instituții de creditare.

Achiziția ingredientelor necesare producției agricole: semințe, ierbicide, îngrășăminte.

Acoperirea sumelor necesare pentru plata furnizorilor.

Plata salariilor și a taxelor datorate statului.

Credite de consum: Cine poate beneficia de acestea?

Creditele de consum sunt de asemenea, oferite de aceste instituții nebancare în limita anumitor sume. Toate persoanele fizice care obțin venituri salariale, din pensii și activități independente pot deveni beneficiarii acestor credite. Există, de regulă, condiții legate de vârstă care trebuie să fie îndeplinite în cazul acestor forme de finanțare. Vârsta maximă pe care trebuie să o aibă cel care solicită creditul la data finalizării plății acestuia este de 65 ani.

Puteți opta pentru credite de consum oferite de astfel de instituții pentru acoperirea anumitor reparații necesare în locuințe, pentru acoperirea cheltuielilor aferente perioadei de studii, pentru achiziția unor bunuri pentru automobilul sau mobilierul necesar în cadrul proiectului de amenajare a locuinței și pentru numeroase alte scopuri personale.

O solutie de finanțare la îndemâna oricui

Creditele nebancare oferite de aceste instituții sunt avantajoase întrucât necesită un pachet minim de documente necesare acordării lor, nu necesită plata unui avans în anumite cazuri și pot fi obținute în cel mai scurt timp posibil. Dacă și voi sunteți interesați de demararea unei afaceri într-unul dintre domeniile menționate și nu numai, puteți considera aceste credite nebancare pe care le puteți obține rapid și ușor.

Black Friday 2018. Flanco a dat startul astăzi, 26 octombrie. Promoții de până la 80%... Veste BOMBĂ de la ANAF. Românii cu datorii au primit înștiințări în urmă cu puțin timp!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x