Antena Căutare

TAROM lanseaza serviciul de check-in online

Incepand cu data de 15 iulie 2010, ora 00:01, TAROM lanseaza serviciul de check-in online: pasagerii isi vor putea efectua singuri formalitatile de check-in pe Internet, evitand, astfel, cozile si aglomeratia din aeroporturi, care se formeaza la ghiseele de check-in.



• Formalitatile de check-in pot fi realizate pe website-ul companiei www.tarom.ro, cu maxim 30 de ore si pana la o ora inainte de plecare;
• Prin intermediul serviciului de check-in online, pasagerii isi vor putea alege singuri locurile in avion;
• Pasagerii care isi vor face check-in-ul online vor putea merge direct la poarta de imbarcare, evitand aglomeratia de la ghiseele de check-in din aeroporturi;
• Pasagerii care au bagaje de cala vor trebui doar sa isi lase bagajele la un ghiseu special TAROM "Baggage Drop-off".
De asemenea, prin acest serviciu, pasagerii au posibilitatea de a-si alege locul preferat in avion.

Check-in-ul online este disponibil pentru zborurile operate cu aeronavele TAROM si cele realizate in cooperare cu liniile aeriene partenere - AIR FRANCE, KLM si AIR EUROPA de la:
• Otopeni catre toate destinatiile interne si internationale mai putin catre Moscova, Milano, Varsovia si Geneva;
• Aeroporturile interne Bacau, Baia Mare, Cluj Napoca, Iasi, Oradea, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Targu Mures, Timisoara;
• Aeroporturile internationale Amsterdam, Atena, Belgrad, Beirut, Larnaca, Lyon, Munchen, Nisa, Paris Charles de Gaulle, Riga, Tel Aviv, Roma.

Dupa ce au finalizat online formalitatile de check-in, pasagerii au posibilitatea de a-si tipari cartea de imbarcare si, daca nu au bagaj pentru cala, pot merge direct la poarta de imbarcare.

Pasagerii care au bagaj pentru cala vor trebui doar sa se prezinte la ghiseul TAROM "Baggage Drop-Off" din aeroport, pentru a-si lasa bagajul. In majoritatea aeroporturilor, bagajele pot fi predate cu 2 ore inainte de ora de decolare.

"Suntem interesati de imbunatatirea serviciile acordate pasagerilor TAROM si consideram ca aceasta facilitate va simplifica operatiunile de imbarcare la aeroport. TAROM va continua sa ofere gratuit atat serviciul de inregistrare la aeroport cat si noul produs - online check-in" a declarat Viorel Vladoiu, Director Operatiuni Sol TAROM.

Despre TAROM
Compania TAROM a aderat la Alianta SkyTeam, ca membru deplin, in data de 25 iunie 2010.

Incepand cu data de 5 iunie 2010, TAROM a trecut la programul de fidelitate Flying Blue - program creat si operat de Air France si KLM. In prezent, acest program numara peste 15 milioane de membri, din intreaga lume.

TAROM este membru al Asociatiei Internationale a Transportatorilor Aerieni (IATA) din 1993 si al Asociatiei Companiilor Aeriene Europene din 2000. In sezonul de vara 2010, TAROM opereaza zboruri catre 45 de destinatii, acoperind tari din Europa, Africa de Nord si Orientul Mijlociu.

In anul 2009, cand TAROM a fost desemnata de publicatia Reader's Digest Romania ca fiind brandul cel mai de incredere la categoria companii aeriene, compania nationala a transportat peste 1.7 milioane pasageri si a inregistrat un grad de incarcare al aeronavelor de peste 56 %.

Pentru anul 2010 TAROM estimeaza peste 2 milioane de pasageri transportati si un grad de incarcare de peste 60%.

Ministrul Finantelor: "Va fi si mai rau"... Exclusiv Observator/ Sfaturile lui Vladescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x