Antena Căutare

Traian Basescu: Pe langa Nokia vor mai pleca si alti investitori straini

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, ca vor pleca si alti investitori straini.

"Inchiderile potentiale nu se pot referi numai la Jucu, eu as privi si la alte industrii, nu este o noutate. Eu am cerut Guvernului sa vizeze creare de locuri de munca in deciziile pe care le ia",


"Daca nu avem curajul sa ne asumam decizii importante, o sa ii pierdem si pe altii", a declarat Traian Basescu.

In cadrul declaratiilor facute pe aeroport, seful statului a spus ca "este vai de politicienii care se vor lasa jucati de birocrati".

Presedintele Romaniei sustine ca a avertizat cu privire la riscul plecarii mai multor companii multinationale din Romania.

Boc a convocat o sedinta de Guvern la ora 18

Premierul Emil Boc a convocat o sedinta de urgenta a Guvernului pentru ora 18. Sedinta vine in contextul in care premierul a avut o intrevedere in aceasta dupa-amiaza cu directorul Nokia Romania, Risto Meskus.

Nokia inchide fabrica de la Jucu, din judetul Cluj, si isi muta afacerea in China. Aceasta masura va afecta 2.200 de oameni, care vor ramane fara loc de munca. Masura a fost luata in cadrul unui program de eficientizare si reducere a costurilor, intrucat unitatile de productie de mare volum din Asia sunt mai eficiente pentru grupul finlandez. Fabrica de la Jucu a fost inaugurata in februarie 2008.

Andreea Paul-Vass: Guvernul nu putea impiedica inchiderea fabricii Nokia... Udrea nu mai sprijina tinerii cu venituri reduse sa-si construiasca locuinte...
Cum te afectează echinocțiul de primăvară, în funcție de zodie
Lumina zilei care își face mai mult simțită prezența și vreme caldă sunt semne evidente...
Horoscopul zilei de 25 martie 2023. Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 martie 2023 spune că Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei și...
Parteneri
Prăjitură cu cremă de mac și crumble. Un deliciu garantat
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x