Ultima zi de reduceri la eMAG. Samsung Galaxy S9 la jumătate de preț

Dacă ești în căutare de un telefon, e un moment bun să profiți de reducerile eMAG. Telefoanele Samsung Galaxy S9 și S9+ sunt la ofertă. Condiția este ca precomanda să fie realizată până pe 15 martie.

Dacă ești în căutare de un telefon, e un moment bun să profiți de reducerile eMAG. Telefoanele Samsung Galaxy S9 și S9+ sunt la ofertă. Condiția este ca precomanda să fie realizată până pe 15 martie.

eMAG a pornit o campania de reducere a prețului telefoanelor. Dacă predai un telefon vechi, poți economisi până la 2200 lei la noul telefon Samsung S9 și S9+

Oferta este valabilă în perioada 9 martie - 15 martie, într-unul din showroom-urile eMAG din: București (Crângași, Titan, Baneasa), Iași, Constanța, Cluj, Timișoara (Aradului si Sagului), Craiova, Ploiești, Brașov, Oradea, Sibiu, Galați.

Citește și Samsung Galaxy S9 - Motivul pentru care nu are cea mai dorită funcție

eMAG promite că:

- Vei primi două vouchere pe care le poți folosi pentru a economisi până la 2.200 de lei din prețul celor două telefoane

- Primul voucher are valoarea de 450 de lei și se oferă garantat (se oferă doar dacă telefonul sau tableta adus/ă este funcțional/ă)
- Al doilea voucher are contravaloarea telefonului sau a tabletei aduse în showroom

Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri