Căutare Live

Ultima zi de reduceri la eMAG. Samsung Galaxy S9 la jumătate de preț

Dacă ești în căutare de un telefon, e un moment bun să profiți de reducerile eMAG. Telefoanele Samsung Galaxy S9 și S9+ sunt la ofertă. Condiția este ca precomanda să fie realizată până pe 15 martie.

Dacă ești în căutare de un telefon, e un moment bun să profiți de reducerile eMAG. Telefoanele Samsung Galaxy S9 și S9+ sunt la ofertă. Condiția este ca precomanda să fie realizată până pe 15 martie.

eMAG a pornit o campania de reducere a prețului telefoanelor. Dacă predai un telefon vechi, poți economisi până la 2200 lei la noul telefon Samsung S9 și S9+

Oferta este valabilă în perioada 9 martie - 15 martie, într-unul din showroom-urile eMAG din: București (Crângași, Titan, Baneasa), Iași, Constanța, Cluj, Timișoara (Aradului si Sagului), Craiova, Ploiești, Brașov, Oradea, Sibiu, Galați.

Citește și Samsung Galaxy S9 - Motivul pentru care nu are cea mai dorită funcție

eMAG promite că:

- Vei primi două vouchere pe care le poți folosi pentru a economisi până la 2.200 de lei din prețul celor două telefoane

- Primul voucher are valoarea de 450 de lei și se oferă garantat (se oferă doar dacă telefonul sau tableta adus/ă este funcțional/ă)
- Al doilea voucher are contravaloarea telefonului sau a tabletei aduse în showroom

Unde găsești magazinele ANAF în București și în țară! Vei cumpăra haine, cosmetice, electrocasnice, mobilă la preţuri de... CURS VALUTAR 14 martie. Leul este în mare PICAJ. La cât au ajuns Euro, Francul elvețian și Lira sterlină...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri