Antena Căutare

CURS VALUTAR 14 martie. Leul este în mare PICAJ. La cât au ajuns Euro, Francul elvețian și Lira sterlină

CURS VALUTAR 14 MARTIE. Leul continuă săptămâna în pierdere, în raport cu principalele valute: Euro, Francul elevețian și Lira sterlină.

CURS VALUTAR 14 MARTIE. Leul continuă săptămâna în pierdere, în raport cu principalele valute: Euro, Francul elevețian și Lira sterlină.

CURS VALUTAR 14 MARTIE. Leul românesc este în scădere, miercuri, 14 martie, în comparație cu sesiunea precedentă din data de 13 martie 2018. Chiar dacă astăzi, 13 martie, Dolarul SUA a scăzut, diferența este extrem de mică. Euro este aproape de 4,7 lei.

Banca Națională a României a afișat cursul valutar pentru miercuri, 14 martie. Ce se întâmplă cu leul și principalele valute.

Euro a atins valoarea de 4.6622 lei, cu 0.0015 mai mult față de marți,13 martie.

Dolarul a scăzut la 3.7691 lei, cu o mică diferență față de sesiunea precedentă.

CURS VALUTAR 12 martie. Vești proaste pentru moneda națională. La cât au ajuns Euro și Lira

Lira sterlină și francul elvețian continuă săptămâna, la fel, pe creștere, așa cum au fost cotate și la sfârșitul săptămânii trecute.

Lira a ajuns la 5.2636 lei, iar Francul elvețian la 3.9873 lei. Analiștii estimează și alte creșteri în zilele următoare.

Ultima zi de reduceri la eMAG. Samsung Galaxy S9 la jumătate de preț... Sancţiuni drastice pentru angajatorii care primesc la muncă persoane fără contracte individuale de muncă! Amenzile sunt ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x