Căutare Live

Valoarea bonurilor de masă ar putea crește! Suma se mărește considerabil pentru milioane de angajați din România

Vești bune pentru angajații din România înainte de de Sărbătorile de Paște. Valoareatichetelor de masă ar putea crește simțitor. Potrivit ultimelor informații, schimbarea ar putea avea loc în cel mai scurt timp

Vești bune pentru angajații din România înainte de de Sărbătorile de Paște. Valoarea tichetelor de masă ar putea crește simțitor. Potrivit ultimelor informații, schimbarea ar putea avea loc în cel mai scurt timp.

Angajații din România, care beneficiază de bonuri de masă din partea societăților ude activează, ar putea avea parte de o mare surpriză în viitorul apropiat. Cinci parlamentari ai partidului de guvernământ au depus o inițiativă legislativă prin care solicită creșterea valorii actualelor tichete cu 5 lei.

În momentul de față, un tichet de masă valorează 15 lei, iar dacă propunerea psd-iștilor va trece suma va fi de 20 de lei.

Iniţiatorii propun modificarea articolului 14 (1) din Legea nr.165/2018 privind acordarea biletelor de valoare astfel: „Valoarea nominală a unui tichet de masă nu poate depăşi suma de 20 de lei de la data aplicării prevederilor prezentei legi”.

„Promovarea acestui act normativ, modificare ce constă în actualizarea valorii nominale a tichetului de masă la valoarea de 20 de lei, este determinată de valoarea actuală a unui tichet de masă de 15.18 lei (înainte de impozare) nu este suficientă pentru a cumpăra o masă de prânz, în condiţiile în care valoarea medie a unei mese de prânz este de 21.40 lei”, se arată în expunerea de motive.

Sute de mii de clienți ai BCR au primit o veste proastă. Nu vor mai putea scoate bani cu ajutorul cardurilor pentru o pe... Curs valutar euro 12 aprilie 2019. Cât este euro, azi, la casele de schimb...
Zodii norocoase în dragoste pe data de 25 septembrie 2022. Nativii care își găsesc liniștea sufletească
Aici ai lista cu zodii norocoase în dragoste pe data de 25 septembrie 2022. Trei semne zodiacale...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2022. Leii primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2022 vine cu vești bune pentru nativii Leu. Astrele spun că...
Parteneri
Lipii grecești pentru gyros. Lipii pufoase preparate pe plită sau la tigaie
Catine.ro
Ultimele știri
x