Antena Căutare

Vile la pret de apartament in sudul Capitalei. Vezi ce oferte au agentiile imobiliare!

Avem vile la pret de apartament. Cu 50.000 de euro, te muti in casa noua in sudul Capitalei. Cine vrea, trebuie sa stie ca nu a terminat cu cheltuielile. Locuinta mai trebuie finisata si apoi mobilata. Pentru vilele la cheie, pretul creste cu 20 de mii de euro.

“Hol la intrare, intrare in living, dormitor cu balcon, hol cu decomandare, care merge spre bucatarie, dormitor si baie. O suprafata de 65 de metri patrati se vinde la 65 de mii de euro” - un pret bun pentru Lucia, care vrea sa se mute in casa noua. Banii i-a luat de la banca, prin imprumut, iar acum trebuie doar sa aleaga.

Chiar daca a vazut un apartament nou intr-o zona buna a Capitalei, nu a fost prea convinsa. Asa ca a incercat si varianta unei vile din apropierea Bucurestiului. La 5 kilometri de Capitala, in comuna Berceni, a fost ridicat un cartier de vile.

O astfel de vila se vinde la pretul de 51 de mii de euro. Este exact pretul unui apartament cu 2 camere din Bucuresti. Diferenta o face insa suprafata. La cei 140 de metri patrati, cumparatorul va fi nevoit sa investeasca o suma considerabila in finisajele interioare.

Pe langa banii dati in plus, un alt dezavantaj este legat de mijloacele de transport, care nu sunt tocmai la indemana. O alta varianta, dar cu bani mai multi, este vila la cheie.

Toate ofertele de case pot fi gasite in aceste zile la Targul Imobiliar deschis in Capitala.

foto: Intact Images

Agricultorii vor creste pretul la cartofi, dupa recolta dezastruoasa din 2012... MApN: Avioanele F16 second-hand pe care Romania urmeaza sa le cumpere costa circa 120 mil. €...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x