Antena Căutare

Zi neagră pentru FACEBOOK! Gigantul rețelelor de socializare a pierdut peste 100 de miliarde de dolari în doar o zi!

Joi la închiderea şedinţei de tranzacţionare pe Nasdaq, acţiunile Facebook se tranzacţionau la 176,2 dolari per acţiune, adică în scădere cu 19%, la o capitalizare de piaţă de 503,5 miliarde de dolari.

Zi neagră pentru FACEBOOK! Gigantul rețelelor de socializare a pierdut peste 100 de miliarde de dolari în doar o zi!
Fondatorul Facebook Mark Zuckerberg | mediafax.ro

Joi la închiderea şedinţei de tranzacţionare pe Nasdaq, acţiunile Facebook se tranzacţionau la 176,2 dolari per acţiune, adică în scădere cu 19%, la o capitalizare de piaţă de 503,5 miliarde de dolari.​

Acțiunile au scăzut cu 19% joi, după avertismentul directorilor privind încetinirea creșterii veniturilor ca urmare a deciziei companiei de a se concentra asupra protejării datelor private ale utilizatorilor.

Scăderea prețului acțiunilor a însemnat pierderea a aproximativ 119 miliarde dolari în valoare de piață - cea mai mare pierdere de o singură zi pentru orice companie publică din istorie, potrivit Thomson Reuters. Potrivit CNBC, nicio companie nu a mai pierdut 100 de miliarde de dolari într-o zi, însă Intel s-a aproiat în 22 septembrie 2000, cu o pierdere de 90,7 miliarde de dolari, urmată de Microsoft în 3 aprilie 2000 cu o pierdere de 80 de miliarde de dolari.

Pentru fondatorul Mark Zuckerberg, pierderea a ajuns la aproape 16 miliarde de dolari, potrivit Forbes, care urmărește bogăția miliardarilor în timp real. Acesta a coborât de pe locul 4 pe locul 6 pe lista celor mai bogați oameni din lume.

Directorul financiar al Facebook,David Wehner, a declarat, în cadrul unei conferințe cu investitorii, că Facebook „pune pe primul loc confidențialitatea” după ce scandalul Cambridge Analytica a declanșat un val de presă negativă, îngrijorare din partea clienților și control reglementar în întreaga lume.

Ce lovitură! Președintele a semnat decretul! Toți ROMÂNII trebuie să plătească. Nimeni nu face excepție... Legea e în vigoare. Cum poți scoate bani cash de la orice magazin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x