Antena Căutare

Fii cu ochii-n patru și nu pica tentației! O nouă înșelătorie face ravagii printre românii de pe Facebook! Cum sunt păcăliți să scoată bani din buzunare 

O nouă înşelătorie îi lasă fără bani pe românii care au conturi de socializare. Oamenii ajung să îşi piardă economiile, convinşi că a dat norocul peste ei.  Norocul înseamnă o cerere de prietenie din partea unui soldat care luptă în Yemen şi care ar fi descoperit o comoară.  Credulilor li se prezintă o poveste cusută cu aţă albă, dar tot se lasă păcăliţi.

O nouă înşelătorie îi lasă fără bani pe românii care au conturi de socializare. Oamenii ajung să îşi piardă economiile, convinşi că a dat norocul peste ei. Norocul înseamnă o cerere de prietenie din partea unui soldat care luptă în Yemen şi care ar fi descoperit o comoară. Credulilor li se prezintă o poveste cusută cu aţă albă, dar tot se lasă păcăliţi.

Suzy are o singură poză de profil, dar îşi caută prieteni virtuali în rândul românilor. Oricine acceptă cererea ei află instant şi povestea ei de viaţă.

”Se prezintă ca fiind soldat american în Yemen, unde are viaţa pusă în pericol datorită războiului. Dat fiind acest lucru vrea să îmi trimită o sumă exorbitantă de bani. Să am grijă de ei până vine ea în România să îi recupereze. Ar trebui să achit suma de 1.000 de dolari firmei de coletărie pentru a intra în posesia cutiei misterioase cu bani. Din suma totală mi-ar reveni 30 la sută.”, a mărturisit o victimă pentru Obsevator.

Nu te lăsa înșelat! Vei rămâne FĂRĂ BANI! A reapărut înșelătoria care „îți oferă bilete gratis”

Valentin a primit şi o poză cu aşa-zisul colet misterios în care s-ar afla peste un milion de dolari. Experţii spun însă că Suzy nu e om ci un calculator care livrează replici prestabilite pentru atragerea victimelor.

Momentan autorităţile nu ştiu câte victime a provocat înşelătoria, dar astfel de ţepe nu sunt noi. Se schimbă doar povestea. Chiar Google are o aplicaţie prin care conturile de Facebook pot să fie verificate. Trebuie doar să salvaţi poza de profil a unui prieten, iar în câteva secunde veţi afla dacă poza a fost copiată de pe internet. În cazul nostru, Suzy lucrează de fapt în New York.

Vești senzaționale pentru mii de români! Ce trebuie să facă ca să obțină 9.000 de lei de la stat! ... ULTIMĂ ORĂ: Accident în Timiș! Cinci mașini s-au ciocnit, iar nouă persoane au fost implicate! Mai multe ambulanțe SMURD...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x