Căutare Live

Oficial! Amendă de 1.000 de euro, pentru cei care nu poartă mască de protecție! Care dintre români ar putea fi buni de plată

Lipsa măștii de protecție, în spații închise, într-o regiune din Italia, se pedepsește cu amendă de 1.000 de euro, în contextul pandemiei de coronavirus (COVID-19).  

Oficial! Amendă de 1.000 de euro, pentru cei care nu poartă mască de protecție! Ce români ar putea fi buni de plată

Amenda de 1.000 de euro pentru absența măștii de protecție, în spații închise, se poate da în regiunea Campania din Italia.

Sancțiunea de 1.000 de euro poate fi dată după ce președintele regiunii a înăsprit regulile, deoarece locuitorii nu respectă regulile de prevenție.

Presa italiană a raportat duminică primele amenzi de 1.000 de euro ce au fost aplicate proprietarilor a trei afaceri din Salerno, în sudul țării, inclusiv un bar și un coafor, unde poliția a constatat că nu s-a respectat obligația de a purta mască.

„Dacă rezidenții noștri cred că problema este rezolvată, înseamnă că în câteva săptămâni vom reveni la stare de urgență.”, a avertizat Vincenzo de Luca, guvernatorul Campaniei.

Măștile de protecție, obligatorii în transportul în comun

„Știam că va fi o creștere a numărului de cazuri, se aștepta demult”, a adăugat el vineri într-un live pe Facebook, cu câteva ore înainte de publicarea unui ordin care înăsprește măsurile de prevenție împotriva epidemiei de Covid-19.

Cea mai dură este o amendă de 1.000 de euro pentru oricine nu poartă mască într-un spațiu închis, fie în clădiri publice, supermarketuri, baruri, restaurante, magazine, cât și în transportul public în comun (autobuz, tren, metrou).

O grupă sanguină ține COVID-19 la distanță! Care sunt oamenii de care noul coronavirus nu se apropie la fel de ușor

Potrivit ordonanței, „operatorii de transport trebuie să refuze accesul pasagerilor care nu poartă măști”.

Dacă sunt deja la bord, trebuie sancționați și „invitați să coboare imediat sau cât mai curând” și, dacă refuză, „autobuzul sau trenul va fi blocat” și va fi solicitată intervenția poliției.”, este specificat.

Întreprinderile ce nu respectă regula sunt închise

„Dacă infracțiunea este săvârșită în timpul exercitării unei activități comerciale” (de către un comerciant sau unul dintre angajații săi), afacerea este expusă, pe lângă amenda de 1.000 de euro, la o „blocare a activității” de la 5 la 30 de zile”, pedeapsă ce poate fi dublată în caz de abatere repetată.

Citește și
colaj de footgrafii cu raed arafat si vaccin
Deciziile oficiale: Ce măsuri sunt aplicate în perioada sărbătorilor de iarnă. Fără mască în spații deschise, liber la petreceri
Deciziile oficiale: Ce măsuri sunt aplicate în perioada sărbătorilor de iarnă. Fără mască în spații deschise, liber la petreceri
Colaj cu Sânziana Buruiană, îmbrăcată în roz
Sânziana Buruiană s-a mutat din țară și a ajuns să aibă un job cu un salariu impresionant. "Lucrez o oră pe zi"
Sânziana Buruiană s-a mutat din țară și a ajuns să aibă un job cu un salariu impresionant. "Lucrez o oră pe zi"
colaj de fotografii cu liviu varciu cu masca la spital si acasă
Liviu Vârciu a aflat de la ce i s-a tras răceala care l-a dus la spital. Ce s-a văzut pe RMN. Diagnosticul primit
Liviu Vârciu a aflat de la ce i s-a tras răceala care l-a dus la spital. Ce s-a văzut pe RMN. Diagnosticul primit
Mai multe articole

„M-au lovit cu capul de perete şi mi-au spus că dacă ţip, mă ucid”. O româncă, violată și bătută de cinci bărbați, în Italia. Mărturie tulburătoare!

Cea mai afectată țară din Europa, Italia, a raportat peste 246.000 de cazuri de coronavirus și peste 35.000 de decese.

Ajutor pentru turiști, de la hotelierii din Spania! Ce oferă, pentru a atrage vizitatorii, în ciuda pandemiei de coronav... Vești bune pentru românii care și-au cumpărat vacanțe în Turcia! Anunț de ultim moment al autorităților...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri