Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Animatie: Vaiana

„M-au lovit cu capul de perete şi mi-au spus că dacă ţip, mă ucid”. O româncă, violată și bătută de cinci bărbați, în Italia. Mărturie tulburătoare!

O româncă din Italia a povestit că a fost bătută și violată de cinci bărbați care au răpit-o și au sechestrat-o.

„M-au lovit cu capul de perete şi mi-au spus că dacă ţip, mă ucid”. O româncă, violată și bătută de cinci bărbați, în Italia. Mărturie tulburătoare!

Românca, în vârstă de 40 de ani, care lucrează ca îngrijitoare în Italia, a fost abordată şi răpită în timp ce se îndrepta spre casă, pe 23 iulie.

După ce au prins-o, violatorii au dus-o într-un atelier auto, unde au batjocorit-o o noapte întreagă.

„În timp ce consumau alcool şi droguri mi-au spus să mă dezbrac. Am refuzat, iar atunci m-au ameninţat cu moartea. Erau italieni, români şi albanezi”, a povestit femeia. Printre agresori se afla şi un bărbat pe care ea îl cunoştea.

Coşmarul ei a durat o noapte întreagă, timp în care bărbaţii au violat-o şi au amenințat-o cu moartea.

„M-au lovit cu capul de perete şi mi-au spus că dacă ţip mă ucid. Abia a doua zi ultimul dintre ei a plecat spunând că se duce să-şi ia ceva de mâncare şi m-a încuiat înăuntru, cu cheia. Am găsit celularul pe care mi-l luaseră şi l-am sunat pe partenerul meu, după care am sunat la poliţie şi am cerut ajutor”, le-a povestit femeia jurnaliştilor italieni.

Cum a fost salvată românca.Proprietarul atelierului auto în care a fost violată românca are o altă variantă a poveștii

Românca a fost salvată abia vineri, în jurul orei 14.00, când poliţiştii au identificat locul unde se afla închisă. Agenţii sosiţi la faţa locului au transportat-o de urgenţă la spitalul Maggiore din Bologna, unde a fost supusă protocolului „Eva” destinat victimelor agresiunilor sexuale. Potrivit medicilor, femeia va avea nevoie şapte zile de îngrijiri medicale.

„Monștrilor! Să putreziți în pușcărie!”. Doi frați din România au obligat o tânără să se prostitueze, în Anglia! Ce a povestit tânăra este înfiorător! Foto

Anchetatorii au cerut toate imaginile surprinse de camerele video din zonă şi l-au interogat pe proprietarul atelierului auto unde femeia a fost violată, potrivit presei italiene, citate de adevarul.ro.

Un unchi de 114 kilograme a țâșnit gol pușcă din casă, pentru a-și salva nepoata răpită! „Mi-am dat seama târziu” VIDEO

Bărbatul a negat toate acuzaţiile ce i-au fost aduse şi le-a spus poliţiştilor că, în realitate, românca a fost de acord să petreacă alături de ei, iar la final a fost încuiată pentru că nu voia să părăsească atelierul, în timp ce el voia să meargă în pauză.

Totodată, el a spus că a încuiat-o pentru a împiedica hoţii să intre în atelier.

Avocatul româncei susţine că vinovaţii trebuie să plătească. Românca ar fi, de fapt, o femeie muncitoare și o mamă devotată.

Recomandari