Live acumObservator 23
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

Dramatic. 15 copii, între care șapte bebeluși, au pierit într-un incendiu izbucnit într-un orfelinat. Totul a pornit de la o lumânare lăsată aprinsă

Nu mai puțin de 15 copii, între care și șapte bebeluși, au murit în urma unui incendiu devastator, ce a izbucnit într-un orfelinat din Haiti, potrivit presei locale. 

15 copii, între care șapte bebeluși, au pierit într-un incendiu izbucnit într-un orfelinat

Conform Mirror.co.uk, doi dintre copii au murit pe loc, în orfelinat, iar alți 13 la spital, unde au ajuns în stare gravă.

Orfelinatul din Kenscoff, la periferia capitalei haitiene Port-au-Prince, nu avea autorizaţie legală de funcţionare din 2013. Circa 66 de copii trăiau în respectivul imobil, în condiţii insalubre.

Mureş: Treisprezece persoane, între care patru copii, transportate la spital după un incendiu într-un apartament din Târnăveni - FOTO

Deocamdată nu a fost stabilită cauza incendiului, însă se crede că totul ar fi pornit de la o lumânare aprinsă lăsată pe o masă.

Profeție terifiantă pentru români! Un pericol uriaș se apropie și efectele vor fi devastatoare! „Toate se vor adeveri”

Orfelinatul funcţiona într-o clădire cu două etaje, cu paturi suprapuse, unele dintre ele în stare deplorabilă, înghesuite în încăperi mici, cu o scară îngustă şi o singură uşă de acces deschisă, a constatat AFP.


Recomandari