Antena Căutare

Un bărbat din Chișinău a atacat cu slanină un magazin pentru a se răzbuna. Ce amendă riscă

La finalul lunii ianuarie un bărbat din Chișinău ataca un magazin cu slănină. Și nu, nu este o glumă. Acum polițiștii au aflat care a fost motivul și urmează să-l amendeze.

Un bărbat din Chișinău a atacat cu slanină un magazin pentru a se răzbuna. Ce amendă riscă
A ajuns la poliție pentru că a atacat cu suncă afumată un magazin

Omul și-a recunoscut fapta și a mărturisit că a aruncat pachetele cu slănină în magazin după ce i s-a refuzat un credit pentru achiziţionarea unui telefon mobil.

„Bărbatul este documentat prin prisma art. 354 a Codului contravenţional <Huliganism>, iar conform legislaţiei acesta riscă o amendă de la 300 la 1.500 lei sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 20 la 60 ore”, a explicat un comunicat al poliţiei.

Poliţiştii, pompierii şi detaşamentul Bombteh au răspuns apelului făcut de cei din magazin după ce bărbatul a aruncat două pachete învelite în hârtie şi legate cu bandă adezivă.

Citește și: Poliţiştii, pompierii şi detaşamentul Bombteh au răspuns apelului făcut de cei din magazin după ce bărbatul a aruncat două pachete învelite în hârtie şi legate cu bandă adezivă.

Un partid comunist dorește să-l introducă pe Dumnezeu în Constituție... Dramatic. 15 copii, între care șapte bebeluși, au pierit într-un incendiu izbucnit într-un orfelinat. Totul a pornit de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x