Antena Căutare

30 de englezi vor incinge petrecerea de Revelion la singurul hotel de gheata din Romania

30 de englezi vor sarbatori Revelionul intr-un stil inedit, chiar la noi in tara! Pentru ca seara dintre ani sa fie cu adevarat memorabila, britanicii au rezervat, cu trei luni inainte, unicul hotel de gheata din Romania.

Hotel of Ice va fi construit la Balea Lac, in luna decembrie, si va avea 12 camere duble, iar langa se vor construi trei igluuri. O noapte in hotelul de gheata din muntii Fagarasi va costa 400 de lei camera. In iglu, pretul este mai ridicat, tariful pe noapte fiind de 600 de lei.

"Deja au inceput rezervarile la Hotel of Ice. Noi lucram cu mai multe agentii. Si-au facut rezervari atat turisti straini, cat si romani. Englezii vin de Revelion, pe 31 decembrie. Totul este ocupat pentru ei. Romanii care si-au facut deja rezervari au preferat lunile ianuarie - februarie", a precizat Vasilica Popa, reprezentant al firmei care detine hotelul.

De-a lungul timpului, ineditul hotel de la Balea Lac a reusit sa atraga sute de turisti din toata lumea, desi are o durata de viata, anuala, de numai trei – patru luni. Clientii n-au fost foarte pretentiosi si s-au multumit sa doarma in saci de dormit, paturi si blanuri, intr-o cladire rece ca gheata la propriu, fara usi si ferestre. De lumanari sau corpuri de iluminat nici nu se pune problema, pentru ca ar putea topi hotelul. De asemenea, este singurul hotel fara toaleta, iar receptia este de fapt un bar de gheata unde se pot servi bauturi tari, in pahare de gheata. Accesul la baie se face non-stop in vecinatatea hotelului, la una dintre cabane.

Cei care vin sa traiască o experienta extrema in hotelul de gheata trebuie sa dea o declaratie pe propria raspundere, in care sa precizeze ca nu au probleme de sanatate cauzate de frig.

Dispari in... TREI secunde! Un jaf de Cartea Recordurilor... In Bolivia ploua cu bani: Politistii au recuperat un colet ce continea un milion de dolari, aruncat dintr-un avion...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x