Antena Căutare

Era bătută și amenințată cu moartea, zilnic. A cerut ajutorul polițiștilor, dar a fost amendată și gonită, pentru că „era o pierdere de timp”

Trăia într-o teroare constantă. Era bătută și amenințată zilnic de cel alături de care visa, la un moment dat, să își petreacă tot restul vieții. A sunat, disperată, la serviciul de urgențe, degeaba. În urma discuției cu polițistul, omul legii a considerat că tânăra „era o pierdere de timp”, așa că a amendat-o.

Era bătută și amenințată cu moartea, zilnic. A cerut ajutorul polițiștilor, dar a fost amendată și gonită, pentru că „era o pierdere de timp”
| Profimedia

Trăia într-o teroare constantă. Era bătută și amenințată, zilnic, de cel alături de care visa, la un moment dat, să își petreacă tot restul vieții. A sunat, disperată, la serviciul de urgențe, degeaba. În urma discuției cu polițistul, omul legii a considerat că tânăra „era o pierdere de timp”, așa că a amendat-o. Săptămâni mai târziu, a fost găsită, fără suflare, ucisă de bărbatul pe care încercase să îl reclame.

Shana Grice, o tânără din Marea Britanie, și-a reclamat iubitul abuziv de cel puțin cinci ori la Poliție. De fiecare dată, a fost ignorată și gonită de oamenii legii. Mai mult, a fost și amendată cu 90 de lire pentru că „i-a deranjat”.

Însă fata nu a renunțat. A luptat cu toate puterile pentru supraviețuire. Hărțuirile și amenințările nu s-au oprit nicio secundă. În cele din urmă, iubitul ei, Michael Lane, a fost chemat la interogatorii. A negat toate acuzațiile ce i se aduceau și a reușit să convingă că el și Shana trăiesc o poveste frumoasă de dragoste, dar cu năbădăi. Polițistul a tras concluzia că femeia a mințit, pierzându-le agenților timpul și energia, așa că a amendat-o.

Reclamațiile fetei au continuat. Iubitul violent a fost sfătuit să stea departe de femeie, după ce ar fi obținut o copie după cheia de la casa ei și a intrat peste ea într-o noapte.

La scurt timp după incident, Shana a fost găsită, fără suflare, în propria casă. Fusese măcelărită de bărbatul pe care îl reclamase de atâtea ori.

Trevor Godfrey, polițistul care a amendat-o pe femeia abuzată de iubit a fost cercetat disciplinar pentru felul în care a gestionat cazul, împreună cu alți 14 ofițeri.

„Fata noastră a spus poliției îngrijorările ei și în loc să fie protejată, a fost tratată ca o criminală. Ea a plătit cu viața pentru nepăsare, neprofesionalismul și atitudinea poliției”, a spus familia Shanei.

Pakistan: Un avion al armatei s-a prăbuşit într-o zonă rezidenţială, ucigând cel puţin 17 persoane... 17 persoane au fost ucise după ce un avion militar s-a prăbușit într-un cartier rezidențial din Pakistan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x