Antena Căutare

Ultimă oră! A fost înregistrat primul deces de coronavirus din Europa. Femeia era în carantină de mai bine de trei săptămâni

A fost înregistrat primul deces de coronavirus în Europa. Este vorba despre o turistă chineă care a murit în Franța, în urmă cu puțin timp, scrie BBC.

Ultimă oră! A fost înregistrat primul deces de coronavirus din Europa. Femeia era în carantină de mai bine de trei săptămâni
Ultimă oră! A fost înregistrat primul deces de coronavirus din Europa!

Conform sursei citate, femeia are 80 de ani și se afla în Franța în calitate de turistă.

Femeia a ajuns în Franța pe 16 ianuarie și a fost plasată în carantină două săptămâni mai târziu, pe 25 ianuarie.

Alte 67 de persoane au fost testate pozitiv cu noul coronavirus pe nava Diamond Princess

Doar trei decese s-au înregistrat în cazul persoanelor infectate cu noul tip de coronavirus în afara Chinei - în Hong Kong, Filipine și Japonia.

Coronavirus - Peste 1.500 de morţi în China, un caz în Africa

Bilanţul epidemiei noului coronavirus a depăşit sâmbătă 1500 de morţi în China, şi un prim caz de contaminare în Africa a fost constatat în Egipt, informează AFP.

Ministerul egiptean al Sănătăţii a anunţat vineri că a înregistrat primul caz pe continentul african. Purtătorul de virus, care nu este egiptean, a fost spitalizat în carantină.

Peste 66.000 de cazuri de contaminare au fost înregistrate în China, dintre care cel puţin 1.716 printre medicii şi infirmierele care vin în contact cu bolnavii, potrivit Comisiei naţionale a sănătăţii, care are statut de minister.

Detalii noi despre starea de sănătate a românului infectat cu coronavirus. Soția acestuia a ajuns pe mâna medicilor, cu simptomele virusului ucigaș

Autorităţile au dezvăluit că şase membri dintre îngrijitori au decedat, subliniind riscurile pe care le suportă în spitalele suprasolicitate.

Majoritatea celor contaminaţi în mediul spitalicesc au fost în Wuhan, în provincia Hubei, în centrul Chinei, şi focar al acestei epidemii de pneumonie virală numită Covid-19 de Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS).

Anunţul cifreor contaminărilor în spital vine la o săptămânî după moartea, din cauza virusului, a unui medic care a încercat să alerteze autorităţile, dar a fost mustrat de Poliţie. Decesul său a provocat furie pe reţelele de socializare.

Alte 67 de persoane au fost testate pozitiv cu noul coronavirus pe nava Diamond Princess... EXCLUSIV! Primele imagini filmate din portul în care este ancorată nava Diamond Princess. Zeci de persoane vor fi evacua...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x