Antena Căutare

EXCLUSIV! Primele imagini filmate din portul în care este ancorată nava Diamond Princess. Zeci de persoane vor fi evacuate

16 români sunt încă prizonieri pe nava Diamond Princess, blocată de coronavirus într-un port japonez. Un blogger român stabilit în Yokohama a filmat în exclusivitate pentru Observator imagini din port, care arată dramatismul situaţiei.

Nu mai puțin de 3700 de persoane se află la bodul navei Diamond Princess, aflată în carantină în Japonia, iar dintre acestea 218 au fost depistate pozitiv cu noul tip de coronavirus.

Sâmbătă, SUA a anunţat că urmează să evacueze cetăţenii americani aflaţi la bordul navei Diamond Princess, aflat în carantină în Japonia de la începutul lunii, din cauza epidemiei de coronavirus.

Washingtonul a precizat că va trimite un avion duminică, adăugând că aceste persoane vor trebui să stea în carantină încă 14 zile, la sosirea lor în SUA.

Pe nava Princess Diamond a fost îmbarcat primul român depistat cu coronavirus. Pe vapor mai sunt alţi 16 români.

Ultimă oră! A fost înregistrat primul deces de coronavirus din Europa. Femeia era în carantină de mai bine de trei săptă... Incident dramatic. Un băiat de 11 ani, împușcat în gât de sora mai mică. Medicii sunt rezervați în privința șanselor de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x