Antena Căutare

Abatorul din Germania, iadul românilor! Oamenii își strigă disperarea: „Nu avem mancare! Nu vine nimeni la noi! Eu și soțul împrțim o cutie de medicamente”

Informații noi din iadul românilor, de la cel mai mare abator din Germania. Oamenii infectați cu noul coronavirus sunt ținuți în aceleași apartamente cu cei sănătoși și nimeni nu se interesează de soarta lor. Românii sunt nevoiți să își cumpere singuri mâncare și produse de igienă.

Românii infectați cu noul coronavirus de la abatorul din Germania sunt lăsați să se descurce singuri de autorități.

O româncă și soțul ei, ambii depistați COVID-19 pozitiv, au făcut mărturii cumplite, în direct, la Antena 3:

Români în carantină, într-un imobil din Germania! 200 de oameni i-au atacat pe polițiști, încercând să fugă: „S-au trimis întăriri” - VIDEO

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Muncitor în abatorul în care 1.000 de români s-au infectat cu noul coronavirus, mărturisiri dramatice: ”Îmi auzeam colegii plângând de durere noaptea!”

Aproape 1.000 de români, angajați ai celui mai mare abator din Germania, au fost infectați cu noul coronavirus, potrivit celui mai recent bilanț prezentat de Ministerul Afacerilor Externe.

Potrivit sursei citate, numărul românilor infectați cu noul coronavirus a ajuns la 996, adică două treimi din numărul total al lucrătorilor diagnosticați cu COVID-19 până acum. În cadrul companiei lucrează 3.969 de cetăţeni români, potrivit Agerpres.

Potrivit informațiilor furnizate de MAE, tuturor persoanelor aflate în carantină le sunt asigurate bunurile necesare, alimente şi produse de igienă, fiind instituită şi o linie telefonică dedicată acestora, cu informaţii disponibile şi în limba română.

Turiştii care se duc în Grecia începând de miercuri sunt obligaţi să completeze un chestionar online cu 48 de ore înaint... Primul zbor străin către insula elenă Kos a transportat ”eroi” germani în lupta cu noul coronavirus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x