Abatorul din Germania, iadul românilor! Oamenii își strigă disperarea: „Nu avem mancare! Nu vine nimeni la noi! Eu și soțul împrțim o cutie de medicamente”

Informații noi din iadul românilor, de la cel mai mare abator din Germania. Oamenii infectați cu noul coronavirus sunt ținuți în aceleași apartamente cu cei sănătoși și nimeni nu se interesează de soarta lor. Românii sunt nevoiți să își cumpere singuri mâncare și produse de igienă.

Românii infectați cu noul coronavirus de la abatorul din Germania sunt lăsați să se descurce singuri de autorități.

O româncă și soțul ei, ambii depistați COVID-19 pozitiv, au făcut mărturii cumplite, în direct, la Antena 3:

Români în carantină, într-un imobil din Germania! 200 de oameni i-au atacat pe polițiști, încercând să fugă: „S-au trimis întăriri” - VIDEO

„Suntem ținuți în condiții precare, stăm câte șase-opt persoane într-un apartament. Nimănui nu-i pasă de noi... Eu și soțul meu suntem infectați, dar celelalte patru persoane cu care stăm sunt negative. Nu sunt monitorizați, nu ni se fac teste.

Eu și soțil meu împărțim o cutie de paracetamol, cu toate că ni s-a spus să luăm câte două pastile odată, de patru ori pe zi. Nu ne ajung...

De mâncare nu se mai pune problema. Nu avem! (...) Nu ne-a adus nimeni. Am trăit din ce am avut înainte să intrăm în carantină.

Am dat comandă, de la firma la care lucrăm, de un bax de apă, unul de suc și patru pâini, contra cost. Ni se va opri suma din salariu”, a spus femeia, la Antena 3.

Muncitor în abatorul în care 1.000 de români s-au infectat cu noul coronavirus, mărturisiri dramatice: ”Îmi auzeam colegii plângând de durere noaptea!”

Aproape 1.000 de români, angajați ai celui mai mare abator din Germania, au fost infectați cu noul coronavirus, potrivit celui mai recent bilanț prezentat de Ministerul Afacerilor Externe.

Potrivit sursei citate, numărul românilor infectați cu noul coronavirus a ajuns la 996, adică două treimi din numărul total al lucrătorilor diagnosticați cu COVID-19 până acum. În cadrul companiei lucrează 3.969 de cetăţeni români, potrivit Agerpres.

Potrivit informațiilor furnizate de MAE, tuturor persoanelor aflate în carantină le sunt asigurate bunurile necesare, alimente şi produse de igienă, fiind instituită şi o linie telefonică dedicată acestora, cu informaţii disponibile şi în limba română.

Ultimele știri