Antena Căutare

Români în carantină, într-un imobil din Germania! 200 de oameni i-au atacat pe polițiști, încercând să fugă: „S-au trimis întăriri” - VIDEO

Scene șocante, în Germania. Două sute de oameni, printre care și români, puși în carantină de autorități, i-au atacat pe polițiști, încercând să fugă din imobilul în care erau ținuți.

Români în carantină, într-un imobil din Germania! 200 de oameni i-au atacat pe polițiști, încercând să fugă: „S-au trimis întăriri” - VIDEO
Români în carantină, într-un imobil din Germania! 200 de oameni i-au atacat pe polițiști, încercând să fugă

Revoltă într-un imobil din orașul German Göttingen. Potrivit ndr.de, două sute de persoane, din totalul de 700 carantinate, i-au atacat pe polițiștii care îi păzeau.

Oamenii legii au fost atacați cu artificii, sticle şi bare metalice, conform oficialilor germani. Opt persoane au fost rănite. Pentru a încerca să controleze situația, poliția a trimis întăriri la fața locului.

Oficialii au citat probleme de comunicare în discuţiile cu rezidenţii, mulţi dintre aceştia nu înţelegeau necesitatea efectuării unui al doilea test. Au fost delegaţi translatori pentru a traduce din germană în română, pentru cetăţenii români, relatează BBC.

Anunțul Ministerului Afacerilor Externe

”În contextul informaţiilor apărute în presa locală referitoare la depistarea unor cazuri de infectare cu virusul SARS-CoV2 într-un complex de imobile din oraşul Göttingen / Niedersachsen, Ambasada României la Berlin s-a autosesizat şi a întreprins, în regim de urgenţă, demersuri pe lângă autorităţile locale competente în vederea obţinerii de informaţii cu privire la situaţia prezentată, numărul de cetăţeni români afectaţi, starea de sănătate a acestora, precum şi măsurile dispuse de autorităţi în acest context. (...)

Cu referire la incidentele dintre rezidenţi şi forţele de ordine prezente la faţa locului, MAE precizează că, potrivit informaţiilor comunicate de autorităţile germane, o parte dintre persoanele supuse măsurii carantinei au încercat să părăsească zona, acestea fiind oprite de autorităţile de ordine publică prezente la faţa locului. Totodată, reprezentanţii Autorităţii de Sănătate au informat că, la acest moment, nu sunt disponibile date cu privire la identitatea şi cetăţenia persoanelor infectate, fiind prioritare demersurile de reducere a riscului de propagare a infecţiei”, a transmis, luni, MAE.

Doi hoţi au furat 10 kilograme de şofran, în valoare de 50.000 de lire sterline, dintr-un depozit din Londra... Previziune sumbră, de la directorul OMS! Ce urmează, după pandemia de COVID-19. „Se poate produce în orice moment, cu un...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x